-4.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Edita Šestak pričala odraslima Grimmove bajke
E

Ne propustite

U srijedu, 19.12.2012. u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović” Koprivnica održana je prva pričaonica za odrasle u Koprivnici i na taj je način započeo novi ciklus programa pod nazivom „Edita Šestak priča odraslima”. Edita Šestak dugogodišnja je suradnica koprivničke knjižnice i prva „teta” u pričaonici za predškolsku djecu, a ovaj je put odraslima ispričala Snjeguljicu, poznatu bajku braće Grimm.

- Oglas -

Edita ŠestakUsprkos uvriježenom mišljenju da su bajke namijenjene djeci, pokazalo se da i odrasli uživaju u njima. One su uvijek aktualne, svevremenske su i oduvijek su bile kritika društva i ljudskih slabosti pa svaka bajka otvara mnoga društvena pitanja i potiče na razgovor. Samohrano roditeljstvo, uloga oca u obitelji, muško-ženski odnosi i rodne uloge te utjecaj priča, bajki i slikovnica na razvoj djeteta samo su neke od tema kojih su se posjetitelji ove pričaonice dotaknuli.

U ugodnom i veselom ozračju posjetitelji su imali priliku okušati se u izradi božićnih ukrasa od papira i napisati lijepu božićnu čestitku nekome od prisutnih. Koprivnička je knjižnica ovom pričaonicom i prigodnom izložbom plakata u svojim izlozima obilježila 200. obljetnicu prvog objavljivanja priča i bajki braće Grimm.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

AK KOPRIVNICA

Mladi atletičari zadovoljni se vratili sa zagrebačkog mitinga

Atletičari AK Koprivnica ovog su vikenda nastupili u Zagrebu na mitingu u dvorani. U kategoriji kadetkinja na 60 metara Dora...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti