Besplatne poslovne edukacije

Educirajte sebe i svoje kolege na poslovnom uzletu grada Koprivnice

11:00h
0
Ilustracija

Treću godinu zaredom u Koprivnici se organiziraju besplatne poslovne edukacije za poduzetnike, obrtnike i vlasnike OPG-ova, kao i za sve građane koji žele proširiti svoja znanja i sposobnosti u svijetu marketinga i financija.

U suradnji Poslovnog dnevnika s Gradom Koprivnicom i Koprivničko-križevačkom županijom, edukativni dan besplatnog sadržaja održati će se 3. studenog 2016. godine u koprivničkoj Gradskoj vijećnici (Zrinski trg 1). Svi polaznici i posjetitelji Uzleta imati će priliku za druženje, razmjenu iskustava s drugim kolegama i proširivanje mreža svojih poslovnih kontakata na obostrano zadovoljstvo. Budite dio jedinstvene manifestacije koja se održava diljem Hrvatske s ciljem poticanja gospodarskog razvoja te promocije i motiviranja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva.

Edukacije će otvoriti glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović, a sudionike i polaznike pozdraviti će i gradonačelnik Mišel Jakšić te župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren. Na početku Poslovnog uzleta grada Koprivnice biti će održana panel diskusija na temu  “Decentralizacija i razvojna uloga lokalnih zajednica”, na kojoj će sudjelovati predstavnici županija, a po njenom završetku slijedi niz besplatnih edukacija koje će polaznicima pružiti teorijska i praktična znanja s područja novih tehnologija, EU fondova te marketinga.

Ilustracija
Ilustracija

Posebno će biti zanimljive edukacije Krešimira Jusupa iz HT-a o novim tehnologijama koje će vam olakšati svakodnevne poslovne izazove te Krešimira Delača na temu „Gdje mi je nestao novac i kako ga opet stvoriti?“.

Nakon pauze, pod pokroviteljstvom Podravke, slijede dvije završne edukacije; predavanje gospodina Ferjuca iz firme Tetida u kojem ćete moći saznati koji su aktualni natječaji za sredstva iz EU fondova i na koje se načine mogu iskoristiti te edukacija o digitalnom marketingu koja će vas uputiti kako se povoljno oglašavati putem Google-a i Facebook-a.

Svoje mjesto svi zainteresirani mogu ostvariti besplatnom prijavom na web stranici www.poslovni.hr/poslovni-uzlet, na brojeve telefona 01 6326 021 i 6326 030 ili na e-mail poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Dođite na Poslovni uzlet grada Koprivnice i povežite se s poslovnim ljudima iz svoje struke jer vam je to idealna prilika za predstavljanje svog poslovanja kolegama iz branše i budućim poslovnim suradnicima i partnerima, a istovremeno i mogućnost stjecanja novih poznanstava koja potencijalno mogu donijeti plus u poslovanju.