12.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 5. listopada 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Udruga bolje sutra

Edukativni izlet za volontere u Austriju
E

Ne propustite

Kako je to kada osoba s invaliditetom želi biti turist i konzumirati turističke sadržaje iskusili su volonteri udruge osoba s invaliditetom Bolje sutra grada Koprivnice.

Za volontere udruge u sklopu projekta Daješ mi krila – Volontiraš organizirano je putovanje u tvornicu čokolade Zotter, a nakon toga i razgledavanje Graza. Sama tvornica kao i svi sadržaji za turističko razgledavanje grada potpuno su pristupačni osobama s invaliditetom.

Povratkom u Hrvatsku volonteri i članovi udruge neugodno su se iznenadili u ugostiteljskom objektu u kojem je bilo dogovoreno osvježenje. Naime radi se objektu koji je arhitektonski pristupačan članovima u kolicima, no djelatnik objekta je svojim neprofesionalnim pristupom uvrijedio članove.

Iako idemo u dobrom smjeru u smislu prilagođavanja institucija i javnih mjesta osobama s invaliditetom imamo na još mnogočemu poraditi.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

RAZGOVOR

Osebujna Vlasta Delimar priprema performans u centru Koprivnice: Šok se događa u tuđim glavama, meni je prirodno raditi gola, a kada umrem, želim postati...

Umjetnica Vlasta Delimar za petak 6. listopada s početkom u 10 sati najavila je svoj novi performans na Zrinskom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti