20.1 C
Koprivnica
Srijeda, 22. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
novčano kažnjeni

Edvard (35) i Zoran (43) napili se u Teretani pa počeli vikati, razbijati i prijetiti, Zoran nož stavio pod vrat gostu kafića
E

Edvard je novčano kažnjen s 90 eura, a Zoran 222 eura

Ne propustite

Edvard (35) iz Kunovec Brega i Zoran (43) iz Bjelovara, dobro će pamtiti 16. srpnja prošle godine, kada su se u kafiću u Šemovcima malo previše opustili pa iz čista mira napravili dar-mar zbog kojeg su bili privedeni. Nedavno ih je stigla i nepravomoćna presuda Općinskog suda u Koprivnici, Stalna služba Đurđevac, kojom su dečki simbolično, odnosno novčano kažnjeni.

Nemili događaj zbio se 30-ak minuta prije ponoći, kada je prvookrivljeni Edvard u organizmu imao 0,94 promila. U takvom stanju počeo je vikati i galamiti, a nakon toga razbijati čaše i pepeljare. Time je počinio prekršaj protiv javnog reda i mira i kažnjen je novčano s 90 eura, s time da mu se 40 eura izuzima, zbog noćenja u policijskoj postaji. Također, mora platiti 13,27 eura troškove prekršajnog postupka.

S druge strane, drugookrivljeni Zoran bio je nešto nestašniji i pijaniji. On je u sebi imao 1,27 promila alkohola te je baš poput Edvarda vikao, galamio i razbijao. No, osim narušavanja javnog reda i mira, Zoran je počinio i prekršaj o nabavi i posjedovanju oružja, jer je kod sebe imao dva sklopiva noža. Jedan od njih je izvadio, bio je to “Magnum” sive boje i dužine oštrice od devet centimetara, koju je stavio pod vrat Petru Pavlu. Strasti je smirio Alen, koji se tamo našao i primio Zorana za ruku, oduzevši mu nož.

Zoran je novčano kažnjen s 222,71 eura, no također je prenoćio u stanici pa mu se od kazne izuzima 40 eura. Mora platiti i troškove postupka u visini 13,27 eura, a noževi su mu oduzeti.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

specijalno vozilo

FOTO/VIDEO Testira se mašina koja će glancati žute ploče i ostatak trga, električna je, bešumna i blaga prema tlakavcima

Radovi na Zrinskom trgu u samom su finišu, a nakon što dobije sve dozvole i bude predan na korištenje...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti