Uzbudljiva košarkaška zabava

Ekipa ‘3 plus 1 gratis’ najbolja na koprivničkom haklu

11:29h
0
Seniorski finalisti '3 plus 1 gratis' i 'Caffe bar Plus' // Foto: hks-cbf.hr
Seniorski finalisti '3 plus 1 gratis' i 'Caffe bar Plus' // Foto: hks-cbf.hr

Mario, Manuel i Matija Novak, te Danijel Krajačić u finalu su s 13:9 svladali ‘Caffe bar Plus’, a Mario je kući ponio i titulu najkorisnijeg igrača turnira.

Koprivnica je protekloga petka bila domaćin HEP 3na3 Basketball Toura 2016 koji diljem Hrvatske organizira Hrvatski košarkaški savez.

Kao što i sam naziv govori, riječ je o košarkaškom haklu, što znači da igraju trojica protiv trojice na jedan koš. Natjecanje u Koprivnici bilo je pretposljednje ove godine, a turneja će završiti u Zagrebu.

Zrinski trg okupio je igrače gotovo svih dobnih kategorija, a najbolji u seniorskoj bili su članovi ekipe ‘3 plus 1 gratis’. Mario, Manuel i Matija Novak, te Danijel Krajačić u finalu su s 13:9 svladali ‘Caffe bar Plus’, a Mario je kući ponio i titulu najkorisnijeg igrača turnira.

U mlađim kategorijama najbolje su se snašli Darin Žaja, Martin Vedriš, Mateo Balatinec i Hrvoje Vrhovec, koji su činili momčad ‘Jogurti’, pobijedivši u tijesnoj završnici ‘Mirkove anđele’. Bilo je 13:12.

Veteransko finale donijelo je obračun ‘Male čuče 1’ i ‘Male čuče 2’, a bolja je s 2:0 u ukupnim ogledima bila ‘Mala čuča 1’, za koju su nastupili Željko Komes, Izet Čaldarević, Josip Bubalo i Mladen Baščanec.

Turnir je trajao do kasnih noćnih sati, a posjetitelji su mogli uživati u vrhunskim potezima, odličnoj zabavi, ali i natjecanjima za publiku.

čitam...