stigao?

EKSKLUZIVNO Koronavirus u Koprivnici? Pacijentica pristigla iz Italije u izolaciji, čekaju se rezultati

Podsjećamo, danas je potvrđen slučaj zaraze koronavirusom u Hrvatskoj. Radi se o mlađem čovjeku koji je boravio u Milanu, a nalazi se u Klinici za infektivne bolesti u Zagrebu

15:35h
0

Kako ekskluzivno doznajemo, ženska osoba rođena 1970. godine primljena je u koprivničku Opću bolnicu sa sumnjom da je zaražena koronavirusom, no službeni nalazi se još čekaju.


Kako doznajemo od ravnatelja Mate Devčića, osoba je stigla iz Italije, živi na području županije, a njen uzorak se šalje u Zagreb kako bi se nalazi detaljno ispitali. Ona se nalazi u izolaciji u koprivničkoj bolnici.

– Nema razloga panici, vjerujemo da je riječ o običnoj gripi, no uzorak šaljemo na obradu. Nalazi sada odlaze u Zagreb, a tijekom sutrašnjeg dana nalaz bi trebao biti poznat – rekao je ravnatelj Devčić za ePodravinu.

Podsjećamo, danas je potvrđen slučaj zaraze koronavirusom u Hrvatskoj. Radi se o mlađem čovjeku koji je boravio u Milanu, a nalazi se u Klinici za infektivne bolesti u Zagrebu, što je potvrdio premijer Andrej Plenković nakon sjednice stožera za koronavirus.

Kazao je kako je u dobrom stanju. Još se čeka obraćanje ravnatelja KBC Rijeka koji bi trebao izvijestiti o stanju devetoro Hrvata koji su hospitalizirani nakon povratka iz Italije.

čitam...