Ekskluzivno // Trener Ranko Celiščak i napadač Marijo Dodik odlaze iz GOŠK-a iz Gotalova

16:48h
0
Ranko Celiščak, poznati koprivnički nogometni trener, nakon odlaska iz GOŠK-a trenutno je bez angažmana // Foto: NK GOŠK Facebook

Predsjednik prekodravskog županijskog drugoligaša Marijan Pobi rekao je da je do rastanka došlo zbog lošije financijske situacije u klubu. Zahvalio im je na svemu dobrome što su učinili za klub.


 

Ranko Celiščak – Cvele više nije trener županijskog drugoligaša GOŠK-a iz Gotalova. Odluku o tome da se prekine suradnja s poznatim koprivničkim strategom donijela je uprava kluba na sjednici održanoj u utorak navečer.

– Zbog lošije financijske situacije u klubu zahvalili smo se dosadašnjem treneru Ranku Celiščaku, kojem se i ovim putem zahvaljujemo na svemu dobrome što je napravio za naš klub – otkrio je danas predsjednik GOŠK-a Marijan Pobi.

Na sjednici je odlučeno da se pet kola prije kraja prvenstva zahvali i igraču Mariju Dodiku (41), legendi koprivničkog Slavena Belupa.

– Razlog rastanka isti je kao i kod trenera. Obojici želimo puno uspjeha i sreće u budućnosti – završio je Pobi.

Celiščak je u Gotalovu proveo više od godinu i pol dana, dok je Dodik u tom razdoblju boje kluba nosio u proljeće prošle i ove godine.

GOŠK iz Gotalova trenutačno se nalazi na šestom mjestu Druge ŽNL s 33 osvojena boda, što je čak 11 manje nego što ima vodeći Fugaplast, veliki gotalovečki rival iz susjedne Gole. Rezultat je to s kojim u klubu baš i ne mogu biti zadovoljni.

U nedjeljnom kolu GOŠK-ovci su poraženi s uvjerljivih 5:0 kod Viktorije u Vojakovcu, a zanimljivo je da na toj utakmici popularni Cvele nije ni bio zbog poslovnih obveza sa školom u kojoj predaje.

Iako je GOŠK iz općinskog proračuna dobio značajna sredstva u posljednje dvije godine, valja priznati da se u klubu puno toga napravilo na infrastrukturi i poboljšanju uvjeta rada. Neslužbeno doznajemo da je sve počelo štekati s početkom ove godine jer je općina na klupski račun sredstva davala “na kapaljku” i upravi je bilo sve teže normalno funkcionirati.

Inače, GOŠK ove godine slavi 40. obljetnicu djelovanja i tim povodom klupska uprava pregovara da u ljeti na prijateljsku utakmicu u Gotalovo stigne momčad veterana Dinama predvođena legendarnim Markom Mlinarićem.

Marijo Dodik u dresu GOŠK-a // Foto: NK GOŠK Facebook

 

čitam...