Đelekovčanima derbi s Malim Otokom

16:32h
0

U derbiju 13. kola Prve županijske nogometne lige, odigranom u Đelekovcu, Osvit je pred oko 500 navijača pobijedio vodeću Mladost iz Malog Otoka 2-0. Pogotke su postigli Glavak i Lončar.

– Mogu reći da smo više nego zasluženo pobijedili. Cijelu utakmicu smo dominirali, zabili dva lijepa gola, a imali smo i još niz šansi. Čestitam svojim dečkima, rekao je trener Osvita iz Đelekovca Vjeran Blašković.

– U ekipi nam fale Međimurec i Drenovec i to se vidjelo u igri, to je bio glavni razlog što smo izgubili. Mislim da nismo bili lošija ekipa od Osvita, no oni su svoje polušanse iskoristili, a mi nismo, izjavio je kapetan Mladosti iz Malog Otoka Antun Havaić.

U Koprivničkim Bregima Mladost je pobijedila Omladinac Slogu iz Herešina 2-1, Bratstvo iz Kunovca pobijedilo je Tehniku 5-2, Graničar iz Legrada pobijedio je Panoniju iz Peteranca 2-1, dok je Borac iz Imbriovca savladao Ferdinandovac 3-1. U Subotici Podravskoj Sabarija je poražena od Graničara iz Đurđevca 0-3 , Miklinovec je na svojem travnjaku poražen od Viktorije iz Vojakovca 0-1, dok je u Podravskim Sesvetama momčad Drave pobijedila Tomislava iz Drnja 3-0.

Nakon 13 kola i dalje je vodeća Mladost iz Malog Otoka s 33 boda, jedan manje ima drugoplasirani Borac iz Imbriovca, dok se na diobi trećeg i četvrtog mjesta s 28 bodova nalaze treći Osvit iz Đelekovca i četvrti Graničar iz Legrada.

Izvor: www.radio-koprivnica.hr