IDEMO OTOK

Elektronska, rock i metal glazba te sportske i edukacijske aktivnosti dio su bogatog programa ludbreškog festivala

Ludbreška udruga mladih entuzijasta (LUMEN) i ove godine, s obzirom na popuštanje epidemioloških mjera, želi publici predstaviti raznovrsne glazbene žanrove.

15:08h
0
Foto: Jurica Karan
Ilustracija // Foto: Jurica Karan

Brojni izvođači, umjetnici, aktivisti i udruge mladih nastupit će na kulturno-glazbenom festivalu mladih naziva Idemo otok koji će se održati 26. i 27. lipnja u Ludbregu, odnosno na Otoku mladosti.

Riječ je o neprofitnom festivalu čiji je pokretač Ludbreška udruga mladih entuzijasta (LUMEN). Udruga i ove godine, s obzirom na popuštanje epidemioloških mjera, želi publici predstaviti raznovrsne glazbene žanrove, od rocka, metala i punka do elektronske glazbe. Kao vrhunac ističu nastup francuskog DJ-a i producenta Jean-Mariea Konéa, uz kojega će nastupiti i Yappa, Vedran Erhardt, Rekma, Gogolesko, Sylph, Blays, Nick Dhaze, Nitevision NV, Senno B2B Sin, Matya, UNA i Old Lady Soundsystem.

– U petak će nastupiti mnoštvo bendova, od toga barem 3 neafirmirana mlada benda kojima će festival Idemo otok biti prva prilika za nastup na velikoj festivalskoj pozornici pred brojnom publikom. Tako vas očekuju Drone Hunder, Naekoj, Bezdan, Britof, Bögetz, Elusive Mind i Devastation – stoji na stranicama Grada Ludbrega.

Program će činiti i radionice o europskim projektima, umjetničkim radionicama, sportske i kulturne aktivnosti, kao i zabavni i edukacijski sadržaj. Posjetitelji, koji kupe festivalsku ulaznicu, moći će besplatno kampirati na Otoku mladosti.

Foto: Grad Ludbreg

čitam...