Štetu prijaviti u gradskoj upravi

Elementarna nepogoda proglašena i u Đurđevcu

14:50h
0
Ilustracija // Foto: djurdjevac.hr
Ilustracija // Foto: djurdjevac.hr

Elementarna nepogoda za područje Grada Đurđevca proglašava se za voćarske kulture jabuka, breskva, marelica, šljiva, višnja, trešnja i orah, vinograde i povrće.

Zbog vremenskih nepogoda uzrokovanih mrazom u periodu od 25. travnja do 2. svibnja 2016. godine na području Grada Đurđevca nastale su velike štete na višegodišnjim nasadima voćarskih kultura, vinograda i povrća.

Utvrđeno je da su uslijed vremenskih nepogoda uzrokovanih sušom nastale štete u slijedećim katastarskim općinama, koje se nalaze u sastavu Grada Đurđevca: Đurđevac, Đurđevac Grad, Severovci, Mičetinac,  Sveta Ana,  Čepelovac,   Budrovac, Sirova Katalena i  Suha Katalena.

Slijedom toga, župan Koprivničko-križevačke županije proglasio je 5. svibnja elementarnu nepogodu mraz za područje Grada Đurđevca.

Elementarna nepogoda za područje Grada Đurđevca proglašava se za voćarske kulture jabuka, breskva, marelica, šljiva, višnja, trešnja i orah,vinograde i povrće.

Mole se poljoprivredni proizvođači sa područja grada Đurđevca, da dođu prijaviti štetu u prostorije Gradske uprave Grada Đurđevca, S. Radića 1, I kat soba 59 od 6. svibnja do zaključno 31. svibnja od 9 do 12 sati.

Sa sobom obavezno ponijeti osobnu iskaznicu, OIB, zapisnik o uporabi poljoprivrednog zemljišta tzv. ARKOD  te  IBAN  žiro ili tekućeg računa.

čitam...