Željko Škvorc upecao šarana „teškog“ 10 tisuća kuna

14:03h
0
Željko sa vrijednom ribom i karticom koja mu garantira 10 tisuća kuna

Protekli dani bili su vrlo uspješni za ribiče koji su okušali sreću u nagradnoj igri Tutisitčke zajednice Koprivničko-križevačke županije i Demtrade d.o.o., Upecaj me ….  ako možeš, u ulovu markiranih šarana na jezeru Rasinja.

Nakon što je prije nekoliko dana upecan šaran vrijedan 5.000,00 kuna, istu je sudbinu doživio i najvrijedniji šaran koji je sretnom ribiču Željku Škvorcu  iz Velikog Poganca donio nagradu od 10 tisuća kuna na PBZ Amex kartici. Tako je, unatoč jakoj konkurenciji „profi“ ribiča iz Zagreba, Bjelovara, Koprivnice, Krapine, Ludbrega i Slovenije (Celje) najvrijednija nagrada završila u rukama ribiča amatera.

 

Željko je odabrao ribolov na lijevoj obali jezera u samoj divljini rasinjskog jezera.  Unatoč kiši koja je padala dva dana, pripreme od nekoliko tjedana urodile su mu plodom. Za ovaj sretan ribolov Željko je odabrao mamac  boile vlastite izrade na bazi jagode, a koristio je standardnu opremu za moderni šaranski ribolov.

Nakon komisijskog pregleda ulova riba je puštena natrag u jezerske vode. U igri su ostala još dva šarana u vrijednosti dvije, odnosno tri tisuće kuna.

čitam...