sutra nogomet

FOTO Građani pokazali veliko srce i odazvali se na humanitarni rukometni dan za Roberta Jagetića

U poluvremenu rukometne utakmice seniorki podijeljene su simbolične nagrade gledateljima koji su odvojili za mladog Jagetića.

20:37h
0
Humanitarni sportski dan // Foto: Jurica Karan
Foto: Jurica Karan

Rukometni klub Đurđevac organizirao je humanitarne rukometne utakmice za teško oboljelog Roberta Jagetića. Mlade djevojčice RK Đurđevca, ŽRK Tvin-Virovitica i RK Pitomača igrale su svoje utakmice počevši u 16 sati, a sve kao uvertira glavnom večernjem događaju, prvenstvenom susretu 12. kola II. HRL za žene između domaćih cura iz RK Đurđevac i gošći iz Vukovara.

Ulaz u dvoranu bio je 10 kuna, a sav prihod od ulaznica ići će za Roberta Jagetića. U poluvremenu rukometne utakmice seniorki podijeljene su simbolične nagrade gledateljima koji su odvojili za mladog Jagetića. Danas je prikupljeno 3570 kuna, a sutra slijedi nastavak sportskog programa.

Rukometašice Đurđevca u uzbudljivoj i napetoj utakmici slavile su protiv ŽRK Vukovar rezultatom 28-23. Prvo poluvrijeme igralo se gol za gol, dok su u drugom poluvremenu Klara Balatinec i vratarka đurđevačke ekipe stavile u brzinu više i odvele svoju ekipu u pobjedu.

Sutra je također humanitarni sportski dan, a u prvom planu je nogomet. Prijepodne će krenuti susreti najmlađih ekipa Đurđevca, Virovitice, Slaven Belupa i Virja, dok će se poslijepodne igrati Turnir kvartova grada Đurđevca. Ulaznica će biti 10 kuna, a igrat će se i tombola koja će također biti 10 kuna. Sav prihod donira se za liječenje Roberta Jagetića.