Studeni – mjesec masaža

EPODRAVINA DARUJE Zaigrajte s nama i osvojite masažu po vašem izboru u Wellness&Spa zoni na Cerinama!

Svoju masažu po odličnim sniženim cijenama možete rezervirati svakog radnog dana od 8 do 21 sat, a subotom od 8 do 16 sati vas čeka i dodatno sniženje od 5% na sve snižene masaže.

13:03h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Bazeni Cerine u svojoj Wellness&Spa zoni mjesec studeni obilježit će svojom prepoznatljivom ponudom – masažama!

Sve što vam treba je da se opustite u ove hladne dane, a mi za čitatelje portala epodravina imamo jednu masažu po izboru, a prijaviti se možete putem Facebook profila portala.

Dobitnika ćemo izvući ovoga tjedna, a za vas imamo još dvije masaže, za koje ćete moći iskušati sreću u naredna dva tjedna.

Od 9. do 28. studenog iskoristite odlične popuste na sve vrste masaža te se opustite, razmazite ili jednostavno bolje osjećajte nakon masaža njihovog iskusnog tima terapeuta kojeg čine Lucija Vidaković, Dalija Škapul, Petra Komes i Jurica Ivančan.

Svoju masažu po odličnim sniženim cijenama možete rezervirati svakog radnog dana od 8 do 21 sat, a subotom od 8 do 16 sati vas čeka i dodatno sniženje od 5% na sve snižene masaže.

MADEROTERAPIJA (anticelulitna masaža) – NOVO U PONUDI!
Popust 30% na redovnu cijenu 80 kuna

ZDRAVSTVENE MASAŽE:
1. medicinska masaža leđa
2. trigger point masaža
3. miogeloza masaža
Popust 20% na redovnu cijenu 70 kuna

RELAX MASAŽE S PILINGOM:
1. Aromamasaža – popust 30% na redovnu cijenu 130 kn
2. Relax masaža cijelog tijela- popust 30% na redovnu cijenu
120 kn
3. Masaža lica (lice, vrat, vlasište i dekolte) – popust 20% na
redovnu cijenu 50 kuna

HOT STONE MASAŽA
Popust 30% na redovnu cijenu 150 kn

INFORMACIJE I REZERVACIJE obavite na recepciji Bazena Cerine, na telefonski broj 048 240 570 ili na mail recepcija.cerine@komulanac-kc.hr.

IGRAJTE SE S NAMA NA NAŠEM FACEBOOKU! U SURADNJI S BAZENIMA CERINE SVAKI TJEDAN POKLANJAMO JEDNU MASAŽU PO VLASTITOM IZBORU! MASAŽU MOŽETE ISKORISTITI DO KRAJA MJESECA STUDENOG.