obljetnica

Europski Dinamo stiže u Križevce povodom 110. rođendana kluba

Zagrebački Dinamo uveličao je i 100. obljetnicu kluba prije 10 godina, a tad su za Modre igrali Sammir, Mandžukić, Lovren, Badelj, Slepička, Morales, Kelava i drugi.  

12:42h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Zagrebački Dinamo za manje od 20 dana stiže odmjeriti snage s križevačkim Radnikom! Potvrdio nam je to tajnik kluba Dejan Pernjak. Utakmica će se odigrati 7. rujna (subota) u 17 sati na križevačkom Gradskom stadionu. Povod ovoj sjajnoj utakmici jest 110. rođendan križevačkog nogometnog kluba. 

Nenad Bjelica dovest će svoje ponajbolje pulene u Križevce, a tamo će ih dočekati trener Glavica zajedno sa svojim igračima. Svakom od njih ovo će zasigurno biti utakmica koju će pamtiti cijeli život, tim više što su prije manje od godinu dana odmjerili snage s Rijekom u kupu.

Zagrebački Dinamo uveličao je i 100. obljetnicu kluba prije 10 godina, a tad su za Modre igrali Sammir, Mandžukić, Lovren, Badelj, Slepička, Morales, Kelava i drugi.  Sada će stići Ivanušec, Majer, Dilaver, Ademi, Moro, Gojak i mnoge druge zvijezde.

Kako će križevački Radnik i Dinamo igrati u subotu, tako je prvenstvena utakmica protiv Ždralova prebačena da se igra nekoliko dana prije.

 

čitam...
Loading...