Europski tjedan kretanja: Održana utrka u invalidskim kolicima

17:50h
0
foto: Zoran Stupar / koprivnica.hr

Više od 20 osoba s invaliditetom odvažilo se sudjelovati u natjecanju u invalidskim kolicima, koje je u sklopu Evropskog tjedna kretanja na središnjem koprivničkom trgu šestu godinu za redom organizirala županijska Udruga invalida. Natjecanje je održano u 4 kategorije, a predsjednik Slavko Kuzmić objavio je najbolje:


“U ženskoj kategoriji to su Friščić  Nataša, Koprivnica prva, Barbara Leško ĐŠurđevac Druga i Puljko Suzana Koprivnica treća. Elektromotorna kolica muški, Vlado Leško Đurđevac prvi,  Horvatinović Danijel Koprivnica drugi i Dukarić Antun Koprivnica treći. Težepokretni: Musić Miroslav Bjelovar prvi,Frenki Damir drugi Bjelovar i Jagušić Josip Koprivnica treći. I u sportašima Vlado Ivezić Križevci prvi, Sinjeri Miljenko Koprivnica drugi i Balaško Hrvoje Koprivnica treći.“

Iako se zbog najavljenog lošeg vremena neke udruge nisu odazvale današnjem natjecanju, Kuzmić ističe da su se u središtu Koprivnice ponovo okupile osobe s invaliditetom iz cijele sjeverozapadne i dijela središnje Hrvatske.

 

tekst: Radio Drava // foto: Zoran Stupar, koprivnica.hr

{vsig}fun/09-2011/110919-utrka-invalida{/vsig}

 

čitam...