anketa

Evo kakve grudi muškarci najviše vole, ovo bi vas moglo zanimati

Znanstvenici ljubav prema velikim grudima objašnjavaju činjenicom da su velike grudi u žena povezane s većom razinom estrogena.

08:42h
0
Ilustracija dekoltea // ingimage.com
Ilustracija // ingimage.com

Muškarci obožavaju grudi, to znaju i vrapci na grani. Kako piše Index, skupina znanstvenika s praškog sveučilišta odlučila je provjeriti je li točno da muškarci preferiraju što veće grudi, ili je pak to samo stereotip.

Kako su zaključili, ispalo je da muškarci više vole grudi srednje veličine, prpošnije i čvršće od većih i opuštenijih grudi, ali i od vrlo malih grudi.

Do tog su zaključka došli pokazujući muškarcima iz različitih zemalja (Brazila, Kameruna, Češke i Namibije) fotografije različitih grudi. Velike grudi su i dalje visoko na ljestvici, no samo ako su čvrste.

Znanstvenici ljubav prema velikim grudima objašnjavaju činjenicom da su velike grudi u žena povezane s većom razinom estrogena, što upućuje na veću plodnost. Grudi koje su opuštenije pokazuju da se plodnost smanjuje tijekom godina.

– Individualne preferencije veličine grudi se razlikuju, no većina ispitanika izabrala je grudi srednje veličine, a uslijedile su veće grudi. S druge strane, većina ih se složila da preferiraju čvršće grudi – naveli su u istraživanju objavljenom u znanstvenim časopisu Evolution and Human Behaviour.

Kakve vi grudi preferirate?

čitam...