KEREKESH TEATAR

Evo kojih će pet osoba besplatno gledati premijeru predstave Pod hitno na hitnu

Predstava će se održati u četvrtak u 20.30 sati na jezeru Šoderica.

19:00h
0
Foto: Kerekesh teatar

Dva dana ostala su do nove predstave u sklopu Ljeta na Šoderici. Riječ je o premijeri predstave Pod hitno na hitnu.

Ljubomir Kerekeš zaslužan je za tekst i režiju, a glume Jan Kerekeš (punker Zlatko), Goran Koši (Jurica Mišić), Darko Janeš (Darko Pampur), Draško Zidar (Pero Gušter) i Ljubomir Kerekeš (penzioner).

– U našoj hitnoj prevladavaju manje hitni slučajevi. Više se radi o bukvalnim slučajevima hitnosti, baziranih na vlastitom mišljenju tumačenja bolesti. Iznenadni napadaji bolesti kao i nedefinirana stanja organizma, zajedno s nepoželjnim nuspojavama klijentele, razlogom su odigravanja ovog više milog nego nemilog događaja. S medicinskog aspekta, korisnici koji se zatiču u prostoriji hitne medicinske skrbi, ne raspolažu poviješću bolesti, već raspolažu vlastitom dijagnozom, samouvjerenjem i dozom razočaranja u zdravstveni sustav – stoji opis predstave na službenoj stranici Kerekesh teatra.

Portal ePodravina u suradnji s Kerekesh teatrom i Udrugom mladih Koprivnice za vas je pripremila pet ulaznica koje ste mogli osvojiti sudjelovanjem u igri na našem Facebook profilu.

Pet osoba koje će gledati Pod hitno na hitnu na Šoderici su: Jasna Kiš, Spomenka MarkovićBlaženko Jakupec, Andrej Picer Draženka Petric.

Predstava će se održati u četvrtak u 20.30 sati na jezeru Šoderica, a dobitnike molimo da ulaznice podignu s osobnom iskaznicom najkasnije do 19.30 sati.

čitam...