Blagdanska nagrada

Evo kolike će božićnice dobiti radnici najvećih tvrtki

07:30h
0
Lasselsberger-Knauf // foto: Mario Kos
Lasselsberger-Knauf // foto: Mario Kos

Božićnice će ove godine najviše obradovati zaposlenike DM-a koji će dobiti stimulaciju u visini prosječne mjesečne plaće, koja iznosi 8655 kuna.

Radnici Peveca će tijekom prosinca primiti božićnicu u iznosu od 2.200 kuna, a zaposlenici će biti nagrađani i za dobre rezultate poslovanja u ovoj godini pa će primiti i 30 posto bruto plaće. Uz to, sva djeca zaposlenika dobit će prigodan dar.

U koprivničkoj Podravki i Belupu povodom blagdana djelatnici imaju pravo na 1500 kuna božićnice.  Iznos od 750 kuna dobit će u novcu kao dodatak na plaću, dok će drugi dio iznosa biti iskazan u bonovima.

Iz đurđevačkog Lasselsberger-Knaufa ističu da kao i svake godine do sada, tako i ove, tvrtka svim svojim djelatnicima isplaćuje božićnicu u iznosu od 2.500 kuna te poklon za djecu do 15 godina u iznosu od 600 kuna.

Bez božićnice neće ostati ni u križevačkom KTC-u, gdje će svim zaposlenima isplatiti po 1000 kuna.

Zaposlenici Hartmanna primit će božićnice u iznosu od 800 kuna, dar u naravi od 400 kuna te 600 kuna dar za djecu.

Širokih ruku bili su i u Carlsberg Croatia, gdje će zaposlenicima isplatiti 2500 kuna te dar za djecu mlađu od 14 godina u iznosu od 600 kuna po djetetu.

Sukladno kolektivnom ugovoru koprivničke gradske tvrtke Komunalac, Koprivnica plin i Koprivničke vode su su radnicima obvezni isplatiti božićnicu u iznosu 1200 kuna te dar djeci povodom Dana svetog Nikole u iznosu 600 kuna.

čitam...