posljedice potresa

Evo na kojim lokacija možete odnijeti pomoć u organizaciji Crvenog križa Koprivnice, Križevaca i Đurđevca

Prikupljanje pomoći koja će se u koordinaciji Stožera civilne zaštite Koprivničko križevačke županije upućivati na nastradala područja, organizirano je i u općinama na području županije  gdje pomoć prikupljaju općinska društva Crvenog križa u suradnji s općinskim Stožerima civilne zaštite.

10:20h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

U organizaciji županijskog Društva Crvenog križa i u suradnji s gradskim društvima Crvenog križa Koprivnice, Križevaca i Đurđevca te općinskim društvima Crvenog križa, organizirana je akcija prikupljanja humanitarne pomoći za građane Sisačko-moslavačke županije pogođene potresom.


Mole se svi sugrađani koji žele pomoći da humanitarnu pomoć u obliku prehrambenih proizvoda, higijenskih potrepština, odjeće, obuće i slično dostave u prostorije najbližeg društva Crvenog križa.

Humanitarna pomoć i donacije u Đurđevcu prikupljaju se u skladištu Gradskog društva Crvenog križa u zgradi iza Doma zdravlja u srijedu, 30. prosinca u vremenu od 9 do 17 sati i četvrtak, 31. prosinca u vremenu od 9 do 13 sati.

U Križevcima pomoć se prikuplja u prostoru hangara na lokaciji bivše vojarne  na adresi Ulica Franje Tuđmana 20, od 07 do 20 sati, a što se tiče prikupljanja pomoći u Koprivnici.

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica će naknadno objaviti točnu lokaciju i vrijeme na kojem će biti moguće dostaviti potrepštine za pomoć ugroženim stanovnicima Sisačko-moslavačke županije.

Prikupljanje pomoći koja će se u koordinaciji Stožera civilne zaštite Koprivničko
križevačke županije upućivati na nastradala područja, organizirano je i u općinama na
području županije  gdje pomoć prikupljaju općinska društva Crvenog križa u suradnji s
općinskim Stožerima civilne zaštite.

Pravne osobe za donacije se mogu javiti Hrvatskom Crvenom križu na e-mail adresu:
donacije@hck.hr, a što se tiče novčanih donacija Hrvatski Crveni križ poziva sve one koji žele pomoći na taj način da uplate izvrše isključivo na službeni račun:

Banka: Privredna banka Zagreb d.d.
IBAN: HR6923400091511555516
Poziv na broj: 770

čitam...