NAGRADNJAČA

Evo tko će ispred Doma kulture u Đurđevcu uživati u predstavi Imovina

Ulaznice preuzmite na ulazu u Dom kulture.

19:30h
0
Imovina - Kerekesh teatar, Šoderica // Foto: Matija Gudlin
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Kerekesh teatar oduševljava i nasmijava gledatelje od predstave do predstave, od točke do točke, od nastupa do nastupa. Ne sumnjamo kako će tako biti i u subotu 28. kolovoza u 20.30 sati na ljetnoj pozornici ispred Doma kulture u Đurđevcu gdje će nastupiti u sklopu Summer Cock festivala.

– Za đurđevačku publiku izvest će predstavu naziva Imovina. – Imovina je jedna od najčešćih tema koje mogu posvađati braću. Iako postoje primjeri prilično ekstremnih rješenja problema, poput fizičkih obračuna, pa čak i smrti, ova imovina ipak nije vrijedna toga. Čovjek često drži do svog ponosa i ne popušta u svojim odlukama, no još je teže kad se s druge strane pregovora nalazi atraktivna pripadnica nježnijeg spola, djevojka Rafaela (Mirna Medaković Stepinac), posljednja prava ljubav pokojnog Dalibora Kontreca. Sinovi pokojnog Dalibora, tj. braća Kontrec (Žec, Zvonkec i Brankec – Jan Kerekeš, Zoran Pribičević, Luka Petrušić/Matko Knešaurek) dolaze bez očekivanja, bez pameti, puni slabosti i otvorenih rana. Pitanje je samo koliko će biti uporni i na koje će sve načine koristiti svoje nesposobnosti i nedostatak inteligencije kako bi se domogli ostavštine njihovog oca. Do imovine preko zavođenja, voćnog seksa, mokraće i suza. Nitko nije rekao da će biti lako – stoji u opisu predstave u kojoj igraju Mirna Medaković Stepinac (Rafaela), Jan Kerekeš (Žec) Zoran Pribičević (Zvonkec) i Luka Petrušić/Matko Knešaurek (Brankec), dok tekst i režiju potpisuje Jan Kerekeš.

ePodravina je u suradnji s organizatorima za vas, naše čitatelje, imala dvije ulaznice. Igrali ste se s nama na našoj Facebook stranici, a mi smo izvukli sretnog dobitnika koji je dobio dvije karte.

A sretna dobitnica jest: Martina Krčmar.

Ulaznice preuzmite na ulazu u Dom kulture.