Veselje za najmlađe

Evo tko ide na Snježno kraljevstvo u Koprivnici i Križevcima

19:30h
0
Foto: Udruga Showtime

Kao što već znate, atraktivna predstava Snježno kraljevstvo, na radost mnogih mališana koji nisu skidali pogled s animiranog filma Frozen, dolazi u Koprivnicu i Križevce!

Princeze Ana i Elsa, snjegović Olaf, Cristof, Sven i ekipa stat će na pozornicu Velike dvorane Hrvatskog doma u Križevcima u ponedjeljak, 6. ožujka u 17 sati, a u Koprivnici dan kasnije, u utorak, u isto vrijeme predstava se održava u Domu mladih.

Predstavu organizira udruga Showtime iz koje napominju kako su u svakom gradu u kojem su nastupali djeca i roditelji pozitivno iznenađeni.

Motivi jednog od najpopularnijih crtanih filmova današnjice Snježnog kraljevstva, poznatijeg kao Frozen, inspirirali su Novaka Tomića, glumca i redatelja beogradskog kazališta Pozorište igralište, da u sklopu 45-minutne dječje predstave dovede Elsu, Anu, Olafa i ostatak družine na kazališne daske stvarajući emotivnu priču koja pokazuje svu snagu sestrinske ljubavi i istinskog prijateljstva i trijumfalne pobjede nad strahom i predrasudama.

Predstava obiluje glazbom i plesom te je u potpunosti prilagođena dječjem uzrastu sa ciljem da se kroz interakciju glumaca i dječje publike postigne svojevrsna edukacija o važnosti međusobnog razumijevanja, uvažavanja, tolerancije i ljubavi.

Foto: Udruga Showtime

Trajanje predstave je 45 minuta kako bi se u potpunosti „iskoristila“ dječja pažnja i koncentracija koje se u predugim predstavama gube.

O predstavi Snježno kraljevstvo:

Radnja se odigrava u kraljevstvu Arendella u kojem dvije sestre, princeze, bivaju razdvojene uslijed čudnovatog slijeda događaja:
Princeza Elsa, nakon što otkrije svoju moć da sve što dodirne pretvara u led, bježi visoko u planine gdje stvara svoje kraljevstvo. Njezina brižna sestra, princeza Ana i snjegović Olaf kreću u potragu za njom. Tu potragu prekida, možda na prvi pogled istinska ljubav, princa Hansa, koji na sve moguće načine pokušava postati vladar kraljevstva i preuzeti Elsinu ulogu. U pomoć pristiže snjegović Olaf koji svojim dosjetkama i šalama uspijeva, na vrlo interesantan način, spasiti Elsu i Anu od Hansovog zlonamjernog lukavstva.

U predstavi glume: Novak Tomić, Danijela Mitić Grbović, Vladimir Tešović i Maja Matijević

Velik broj čitatelja prijavio se na našu nagradnu igru, no ulaznica imamo samo osam.

U Križevce na predstavu s po dvije ulaznice za svakoga vodimo:
Martinu Krnjić
Ivanu Benjak

U Koprivnici na predstavu s po dvije ulaznice za svakoga vodimo:
Ivicu Jendrašica
Marinu Švegović Žnidarić

Čestitamo sretnim dobitnicima koji svoje ulaznice, uz predočenje osobne iskaznice mogu podići na ulazu prije same predstave.

Vi koji niste bili te sreće da osvojite besplatne ulaznice možete ih nabaviti po cijeni od 30 kuna na ulazu u Domu mladih u Koprivnici i na ulazu u Hrvatski dom u Križevcima, sat vremena prije početka predstave.

 

čitam...
Loading...