ePodravina.hr daruje

Evo tko su sretni dobitnici ulaznica za koncert Rundek Cargo Tria

09:30h
0
Darko Rundek // Foto: Vedran Metelko

Rundek Cargo Trio u petak, 29. travnja, dolazi u koprivnički Domoljub. Koncert počinje u 20 sati, a sretni dobitnici ulaznica su Ivan Bardić iz Glogovca i Dunja Gotal iz Novigrada Podravskog.

Na njima je samo da povedu pratnju i na svoje ime prije samoga koncerta na ulazu u Domoljub podignu ulaznice te uživaju u ovom glazbenom spektaklu.

Bend kojeg čine Darko Rundek, Dušan Vranić – Duco i Isabel nedavno je okrunjen s dva Porina i to za najbolji album alternativne glazbe Mostovi i za spot Ima ih u režiji Radislava Jovanova – Gonza.

U sklopu proljetne turneje kojom će obuhvatiti 10 gradova diljem Hrvatske, novi album promovirat će i u Koprivnici.

Prema mnogima, ovaj album koji je izdan u lipnju prošle godine, jedan je od najboljih albuma hrvatskog rocka u proteklih desetak godina. Ljepotu ovog izdanja, satkanog od jedanaest skladbi, publika je prepoznala, osjetila i dočekivala s velikim interesom gdje god bi nastupili.

Velika turneja kakva se u Hrvatskoj nije dogodila od izlaska albuma Plavi avion, započinje koncertom u Karlovcu, 15. travnja.

Ulaznice za koncert u koprivničkom Domoljubu mogu se kupiti po cijeni od 80 kuna putem sustava Eventim ili na svim prodajnim mjestima  skopu sustava kao što su Tisak kiosci, Benzinska postaja Petrol, Pošta.

Popis svih prodajnih mjesta u Koprivnici potražite ovdje. 

 

čitam...
Loading...