Međunarodni Biketour završio u Jagnjedovcu

11:05h
0

090829-biketour2-mKoprivnički gradonačelnik Zvonimir Mršić dočekao na ulazu u Koprivnicu iz pravca Đelekovca 15-ak biciklista uključenih u međunarodni projekt «Biketour» te ih ugostio u središtu grada. Biciklistička karavana je krenula u srpnju iz Skopja i prevalila 2500 kilometara kroz Makedoniju, Albaniju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu te Hrvatsku.

MARKETING EPODRAVINA.HR

– «Biketour» svake godine završi u drugoj državi, a ove će to biti u Jagnjedovcu na festivalu «Mnogo u malom» koji se održava u «Sunny villageu» – rekao je predsjednik Udruge mladih Koprivnice Danko Hečimović.

090829-biketour-mU Jagnjedovcu će večeras u sklopu petodnevnog multikulturalnog festivala «Mnogo u malom», koji se održava šestu godinu, nastupiti glazbeni sastav «Cinkuši», a ulaznica košta 30 kuna, s time da je u tu cijenu uračunat i jedan obrok. Uz to, dani su tematski podijeljeni – danas je Dan Makedonije, sutra Dan plesa, nedjelja će biti posvećena Austriji, festival će biti zatvoren Danom aktivizma, a za ponedjeljak su najavljene aktivnosti na rijeci Dravi kojima se javnost želi upozoriti na njezino te uništavanje Velikog Pažuta.

čitam...