27.3 C
Koprivnica
Četvrtak, 1. lipnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Održan “Power yoga seminar”
O

Ne propustite

081217-power-yoga-mProšli vikend, u organizaciji KUC-a “Koprivnica” i Plesnog studija “JUMP”, održao se dvodnevni „Power yoga seminar“ pod stručnim vodstvom Lade Kraljević, prve verificirane „power yoga“ instruktorice u Hrvatskoj, koja je svoja znanja stekla na školovanju u New Yorku.

Subota je bila rezervirana za naprednije vježbače i plesače Plesnog studija „JUMP“ koji su instruktoricu oduševili gipkošću i predanošću te su zadane vježbe izvodili s lakoćom.

U nedjelju su polaznici usvajali laganije vježbe te su saznali mnoge činjenice o zdravlju i zdravstvenim tegobama koje se otklanjaju jednostavnijim vježbama i pravilnim disanjem.

Instruktorica je također naglasila kako je „power yoga“ nastala u Americi i kako je samo preuzela najbolje iz mnogih vrsta yoge, te kao disciplina predstavlja efikasan način vježbanja koji pomaže da poboljšamo fleksibilnost, tjelesni izgled i otklonimo određene zdravstvene tegobe.
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

EDUKACIJA

FOTO Školarci iz Budrovca družili se s vatrogascima. Okušali su i u simuliranom gašenju požara

Javna vatrogasna postrojba Đurđevac i Dobrovoljno vatrogasno društvo iz đurđevačkog prigradskog naselja Budrovac u sklopu Mjeseca zaštite od požara...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti