Open Air Party Partyloop Summer Groove na Gradskim bazenima Cerine!

18:58h
0

090826-summergroove-mNakon odličnog Partyloop Open Air partyja koji je nedavno održan na jezeru Šoderica, Partyloop vam donosi novi glazbeni užitak na svježem zraku i na bazenu!

MARKETING EPODRAVINA.HR

Party pod nazivom Partyloop Summer Groove Open Air održat će se u subotu, 5. rujna 2009. na koprivničkim Gradskim bazenima Cerine! Bit će to veliki ‘summer closing party’, kojim će završiti ljetna sezona kupanja na koprivničkim bazenima, koji su ovog ljeta bili odlično posjećeni.

090826-summergroove1-mParty na Šoderici, kojim je obilježena 7. godišnjica Partyloopa, bio je iznimno uspješan i odlično posjećen, a organizatori su na tragu pozitivnih odjeka pronašli novu atraktivnu lokaciju za ljubitelje urbanog zvuka, odnosno elektronske plesne glazbe.

Posebni gosti Summer Groovea dolaze iz Rijeke, to su Dj Pacco i Rudy B na trumpetu, duo koji će vas svojom glazbom jednostavno natjerati na ples. Naravno, nastupit će i stalni Partyloop DJ-i, naši prijatelji koji se uvijek rado odazivaju na partyloop evente. Iz Bjelovara dolazi DJ Seraphim Codex, iz Zagreba DJ Zoranino, iz Križevaca DJ Krnya, čiji će nastup oplemeniti Woy-Khan na saxu i Goran Vdović na udaraljkama. Domaće, koprivničke snage predvodi DJ Chille jr, a uz njega će svoje setove predstaviti DJ Zoran Chani i DJ G-Rush, Liquid9 te Miss Lina.

090826-summergroove2-mI ovaj party podržali su brojni sponzori, a veliku pomoć pružio je i Grad Koprivnica.

Od 17h – 21h gradom će kružiti “Party Bus” opremljen razglasom i najavljivati party na bazenima glazbom i jinglovima, te ako tko želi, moći će se besplatno i odvesti do bazena.
Stajališta: Autobusni kolodvor – West centar – Fontana Zrinski trg – Vojarna – Gimnazija FG -> Bazeni CERINE (Okvirni vremenski raspored – svakih sat vremena -> kompetna ruta).

Na sunčalištu bazena biti će postavljen extra big stage, extra sound & light. Prostori bazena bit će prigodno uređeni, a party će uljepšati i hostese.

Summer Groove počinje u 18:00 h i traje do 04:00 ujutro, cijena ulaznice je 20 kuna. Ulaz će biti na dva mjesta: glavni/recepcija – ulaz u prostor bazena/sunčališta bez obuće;
stražnji ulaz/sunčalište – može se ući kako vas volja, čizme, japanke, bunde, kupalje, bilo što…

Na koprivničkim bazenima „Cerine”, danas 26.08. u 11 sati održana je press konferencija s temom održavanje „Partyloop Summer Groove Open Air” . Na konferenciji su bili prisutni gđa. Martina Golčić, direktorica gradskih bazena „Cerine”, gosp. Ivan Brkić, suorganizator partyloop Summer groove open aira, gosp. Mario Kos, organizator i voditelj projekta “Partyloop” (DJ LIQUID9), gosp. Ivan Krnjić (DJ KRNYA) i gđa. Petra Bijač, voditeljica marketinga gradskih bazena „Cerine”.

{mp3remote}http://liquid-9.net/Chill-Beach_Summer-Groove(Liquid-9-mix)_2009.mp3{/mp3remote}

čitam...