16.8 C
Koprivnica
Subota, 23. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Osvježena Panova internet stranica
O

Ne propustite

081030-pan-mDa ne bi samo Bela bila uobičajena razbibriga, Pan je obnovio svoje internetske stranice, te svježinu proširio i virtualnim svijetom. Naime, od prije nekoliko dana svim je panoljupcima na adresi www.pan.com.hr dostupno mnoštvo informacija o najbrže rastućem hrvatskom mainstream pivskom brandu, priopćeno je iz pivovare Carlsberg Croatia.

Nekoliko je klikova mišem, ne stigne čovjek popiti ni jedan Pan, dovoljno da se sazna priprema li se neko događanje, ali i ostale novosti iz Panovoga svijeta svježine. Naravno, s www.pan.com.hr mogu se skinuti i korisni sadržaji. Posebno se preporučuju sve omiljeniji reklamni spotovi, ali i fotografije Pan djevojke za zaslon računala. Za strastvene ljubitelje tu je i priča o brandu: od kada se i iz čega proizvodi, u kojoj je ambalaži dostupan te kako se pravilno poslužuje i uživa u Panu. Surfanje po www.pan.com.hr najbolje je završiti u galeriji gdje se može prisjetiti kako je bilo na Panovim događanjima, a to može biti dobar razlog da se otvori još jedna boca.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Razbojništvo

FOTO Uhićene dvije osobe koje su banule u poznatu koprivničku ljekarnu, opelješile blagajnu i pobjegli vlasnikovim autom

Noćas su uhićene dvije osobe koje se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela razbojništva. - Na okolnosti događaja provodi...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti