Ove subote megaspektakl elektronske glazbe na Šoderici

19:36h
0

090623-flyer-partyloop-openair2009-1-mOve subote i nedjelje na jezeru Šoderica kraj Koprivnice održat će se veliki Open Air Party u povodu sedme godišnjice Partyloopa.

Partyloop.com je internetski portal pokrenut prije sedam godina radi kvalitetnijeg praćenja i promocije događaja iz noćnog života i urbane kulture na području Koprivnice i sjeverozapadne Hrvatske, ali i šire. Prošle godine spajanjem portala Partyloop.com i Kcinfo.net nastao je portal Koprivnica.net, najposjećeniji informativni portal sjeverozapadne Hrvatske.

Party je posvećen elektronskoj plesnoj glazbi, a posebno je zanimljivo što su svi izvođači pristali nastupiti besplatno, podržavajući ideju okupljanja poklonika modernoga zvuka kao neku vrstu odgovora sve prisutnijim ‘cajkama’.

Početak partyja bit će u subotu u podne, a događaj će potrajati sve do nedjelje u podne, dakle točno 24 sata. U tom vremenu na pozornici će nastupiti 24 izvođača, od kojih će svaki na raspolaganju imati po sat vremena.

I ulaz na party bit će BESPLATAN, a posjetitelji će imati rijetku priliku na jednome mjestu poslušati glazbu poznatih DJ-a sa scene sjeverozapadne Hrvatske, kao što su Seraphim Codex, Krnya, Chille Jr, D-Name, Stype Bones i drugi.

Party će se održati zahvaljujući pomoći brojnih sponzora i pokrovitelja. Organizatori se posebno zahvaljuju Gradu Koprivnici i Gradonačelniku. Najavljen je i niz dodatnih sadržaja, a tijekom cijelog vikenda osiguran je i prostor za kampiranje.

Za sve one koji se žele dobro zabaviti i pritom izbjeći odgovornost vožnje automobila, najavljen je besplatan autobusni prijevoz od Koprivnice do Šoderice i natrag. Polasci iz Koprivnice bit će u subotu u 12, 17 i 21 sat sa Zrinskog trga (kod fontane), a povratak sa Šoderice u nedjelju u 5, 7 i 12 sati.

Više informacija potražite na adresi www.partyloop.com.