Ovog vikenda festival ‘Mnogo u malom’ u Jagnjedovcu

07:40h
0
MNOGO U MALOM 2009. je projekt Udruge mladih Koprivnice (UMKo) i (multi)kulturalni festival razmjene znanja i iskustava upakiraih u ekološko-utopijski paketić radosti i petodnevno kampiranje u eko-etno idiličnom seocetu na sjevernim obroncima Bilogore te “do it yourself” događaj na kojem je svaki sudionik pozvan da sudjeluje u stvaranju ili konzumiranju programa i prilika da radite stvari koje na nekim festivalima samo promatrate i sve u svemu nešto svježe, novo, kreativno, interaktivno, zabavno i fino!

27.08 – 31.08-2009./od četvrtka do ponedjeljka/Sunny Village/Jagnjedovec/… 8km južno od Koprivnice
Smještaj: kampiranje u vlastitim šatorima; tuš i wc osigurani i mirišljavi
Hrana: veggie/3 obroka dnevno
Cijene: 60kn dnevno (3 veggie obroka i kamp) i 30kn za večernji program (od 20h na dalje…); festivalska karta 250kn (50kn uštede)

Prijevozno sredstvo dolaska:
BICIKL: pošto ga potičemo i neizmjerno volimo, oni koji do nas dobicikliraju imaju poklon iznenađenja / Od Zagreba biciklom put traje oko 5,5h.
VLAK: pošto ga preferiramo i rado koristimo, osiguravamo besplatan prijevoz od željezničke stanice Kc do Jagnjedovca (3 puta dnevno, vatrogasnim kombijem, raspored odlaska će biti naknadno i na vrijeme objavljen na blogu) / cijena povratne karte vlakom iz Zagreba je oko 80kn.
BUS: skup i kompliciran … bolje ne!
AUTO: još skuplji, ali nekad neizbježan. Ako vas putuje više, ekološkije je, jeftinije i praktično.
Iz smjera Zagreb (udaljenost 90km): Ne ulazite u sam grad već nakon table KC, na prvom raskršću skrećete desno (smjer Osijek) pa na slijedećem opet desno u Starigrad i onda samo raaaaavno … kod crkve u Jagnjedovcu opet desno i za 200m ste na cilju!!!
S.O.S. telefon 099 656 99 99 i 099 700 59 71 (Tanja)

NAČIN UPOTREBE:
Na jutarnjim krugovima (sastancima gostiju, volontera i izvođača) izlaže se trpeza prijedloga za radionice i zadataka za ugodniji suživot u selu. Drugim riječima, svi biraju i predlažu radionice za taj dan, raspoređujemo se u teamove (kitchen team, hearb team, cleaning team ) i sl. … Prvi krug dogodit će se 27.08. u 10h ujutro (doručak u 9h). Dolazak u selo moguć već 26.08. u večernjim satima (uz predhodnu najavu) …

Više informacija: http://www.mnogoumalom.org/

čitam...