Partyloop Summer Groove open air party zabavio velik broj posjetitelja na Gradskim bazenima Cerine!

18:29h
0

090907-summergroove8-mU subotu je na koprivničkim Gradskim bazenima Cerine održan party pod nazivom Partyloop Summer Groove. Stotine posjetitelja plesali su cijelu noć uz elektronsku plesnu glazbu koju su im prezentirali brojni DJ-i iz Koprivnice i drugih gradova.

Bio je to veliki ‘summer closing party’, kojim je završila ljetna sezona kupanja na koprivničkim bazenima, koji su ovog ljeta bili odlično posjećeni. Zabava je počela u 18 sati i potrajala sve do 4 ujutro.

090907-summergroove7-mUnatoč hladnijem vremenu i velikom broju događanja u Koprivnici i okolici, i ovaj Partyloopov party je imao jako dobru posjetu, kojeg je posjetilo preko 600 ljudi željnih dobrog provoda i kvalitetne elektronske glazbe. Dio njih iskoristio je priliku za noćno kupanje u bazenu, dok je većina ostalih plesala na sunčalištu, gdje je bila postavljena velika pozornica.

090907-summergroove-mNastupili su svi najavljeni izvođači, a glavni gosti stigli su iz Rijeke – DJ Pacco i Rudy B na trumpetu. Osim veselog dvojca s Kvarnera, svirali su i DJ Seraphim Codex iz Bjelovara, DJ Chille jr. Iz Koprivnice, DJ Zoranino iz Zagreba, DJ Krnya iz Križevaca u pratnji dvojice Koprivničanaca, Woy-Khana na saxu i Gorana Vdovića na udaraljkama. Predstavile su se i ostale ‘koprivničke snage’, DJ Zoran Chani i DJ G-Rush, Liquid9 te Miss Lina.

I ovaj party podržali su brojni sponzori, a veliku pomoć pružio je i Grad Koprivnica.

 {mp3remote}http://liquid-9.net/Chill-Beach_Summer-Groove(Liquid-9-mix)_2009.mp3{/mp3remote}