5.2 C
Koprivnica
Utorak, 31. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Plesni studio JUMP: Trostruke prvakinje Hrvatske u navijanju i show plesu!
P

Ne propustite

- Oglas -

090428-jump-mKoprivnički Plesni studio Jump osvojio je tri zlatne i jednu srebrnu medalju na Prvenstvu Hrvatske “Croatian Cheerleading Championship” u Samoboru i time postao najbolji seniorski i kadetski navijački sastav u Hrvatskoj. Seniori su također osvojili zlato, a juniori srebro i u show dance kategoriji.

Suci iz Slovenije posebno su pohvalili najmlađu skupinu Jump-a koja je imala vrlo oštru konkurenciju, no svojim je osebujnim nastupom i vrlo uvježbanim elementima osigurala prvo mjesto u “show cheer” kategoriji.

Svojim je izvanrednim plasmanom Jump je dobio priliku sudjelovati na Europskom prvenstvu u Švedskoj, no zbog prevelikih troškova nisu u mogućnosti predstaviti se na navedenom natjecanju.

- Oglas -

Voditeljice Plesnog studija vrlo su zadovoljne plasmanom te se ovim putem zahvaljuju plesačima, roditeljima i sponzorima. Svoje će pobjedničke koreografije koprivničkoj publici plesači Jump-a predstaviti na gradskim manifestacijama u svibnju i na završnoj priredbi u lipnju.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

AK Koprivnica

Tija Požgaj opet premoćna u brzom hodanju, Dora Lovrinović i Petar Slavinić četvrti u Zagrebu

Iz Atletskog kluba Koprivnica stižu nam nove dobre vijesti vezane uz Tiju Požgaj, mladu atletsku nadu. Ponovno je bila...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti