13 C
Koprivnica
Utorak, 3. listopada 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Tajkuni preuzeli vlast nad Koprivnicom
T

Ne propustite

17022009-maskare-mMaškare su u ponedjeljak prekinule sjednicu Gradskog poglavarstva te uzele ključeve grada i vlast nad Koprivnicom.

– Proglašavam slobodnu tajkunsku republiku bez reda i zakona, rekla je tajkunica, a tajkun je prisilio gradonačelnika Zvonimira Mršića da potpiše ugovor o primopredaji vlasti, uperivši mu pištolj u glavu.

Gradonačelnik je teška srca i bolne duše potpisao ugovor, a novi su vlastodršci pročitali nove zakone u kojima se zabranjuje rad svih političkih stranaka, a postojat će samo Stranka koprivničkih naivaca koja će okupljati sve koji vjeruju da mogu na vlast bez mafije. Na izborima će se birati lokali u kojima će se moći piti i pušiti do zore te trgovački centri koji će raditi i nedjeljom.

Iz sredstava za političke kampanje, bit će za svakog oca koji dokaže da je zaslužan za dolazak na svijet novog Koprivničanca, izdvojeno 2321 kuna mjesečno.

Nova je vlast zabranila zmišljanje tople vode, a Gradsko će vijeće odlučivati kome će se voda davati kap po kap, a kome će teći u potocima.

Nadalje u zakonima slijedi da će ključevi gradske blagajne biti zakopani u šumovitim predjelima Bilogore, a kopije bačene u Dravu pa će se sredstva u državni proračun uplačivati tek kad ključeve pronađe vidoviti ministar financija.

Turistička zajednica grada podizati će stupove srama na koje će se vezati oni koji daju prazna obećanja te će stupove pretvoriti u turističku atrakciju.

Tajkuni su prisutne policajce pokušali podmititi lažnim dolarima, a gradonačelniku se predaja vlasti i novi zakoni nisu baš svidjeli pa je maškarama ukrao sav novac i podrapao potpisan ugovor te im vratio praznu torbu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Korisni savjet

Donosimo sjajne trikove koji će vam pomoći da razgazite nove cipele

Sigurno niste jednom kupili neudobnu obuću koja vam sada stoji u ormaru. Bez brige, više vam neće stajati na...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti