Turistička zajednica županije na sajmu u Bjelovaru

16:52h
0

090526-kalinic-mTuristička zajednica Koprivničko-križevačke županije predstavila se na 1. sajmu lova, ribolova, ekologije i ruralnog turizma – LOREKO 2009. u Bjelovaru, s turističkom ponudom županije.

Na sajamskom prostoru u Gudovcu na zajedničkom izložbenom prostoru turističkih zajednica središnje Hrvatske predstavljena je ponuda na seljačkim domaćinstvima, naiva i galerijske ceste te je posjetiteljima prezentiran kompletan kalendar događanja u županiji tijekom 2009. godine.

Posjetitelji su se mogli informirati i o ostalim turističkim sadržajima i aktualnim projektima u županiji. Na posebnom izložbenom prostoru rezerviranom za ljubitelje ribolova, županijski turistički djelatnici su u suradnji s Športsko ribolovnim savezom KKŽ predstavili projekt „Upecaj me …. ako možeš” i ribolovnu ponudu županije, a Branimir Kalinić iz Koprivnice prezentirao je svoju inovaciju – varalicu za ribolov na pastrmskog grgeča.

Sajam je otvorio ministar turizma Damir Bajs, koji je potom obišao izložbene prostore, a razgovarao je i s predstavnicima koprivničko-križevačke turističke zajednice.