U petak u Kugli promocija filma o koprivničkoj punk sceni

11:26h
0


090623-pogo-mJedna ideja napokon je realizirana – koprivnička punk scena dokumentirana je na filmu. Scena stara dvadesetak godina koja se sastoji od mnogo bendova, mnogo kultnih mjesta i još više neizostavnih pojedinaca koji su je stvarali dugi niz godina.

Jedna priča koja je počela s bendom Overflow, a traje još i danas s nekim drugim bendovima, drugim klincima. Dokumentarni film „Koprivnica pleše pogo” nije profesionalni uradak, ali tim bolje – jer tema koju obrađuje dostojno je prekopirana na film. Film koji je poput punka samog – sirov, jednostavan i nadasve iskren.

Stoga dođite na promociju filma 26.6. 2009. u 17h u koprivničku Kuglanu, pogledajte povijest koprivničkog panka, a zatim se u 21h rasplešite na koncertu na kojem će nastupiti domaći bendovi: Deadfish, Suho grlo nos, Pillow pack, Cock pit, Epepe, te dragi gosti iz Đurđevca – Atentat i Zelena radost.

Upad je tričavih 25 kn, a za taj novac dobivate i svoj primjerak DVD-a „Koprivnica pleše pogo”. Punk je raznolik – neki sviraju, neki snimaju, neki fotkaju, neki piju, neki samo plešu – no, svi smo mi dio jedne priče. Dođi, zapleši pogo i budi dio scene!

čitam...