19.6 C
Koprivnica
Subota, 23. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U2 360˙tour – potvrđen drugi koncert 09. kolovoza
U

Ne propustite

Potvrđeno je! U2 fanovi diljem svijeta spremni su za pokret dok U2 360° turneja, predstavljena od strane Blackberrya®, objavljuje rasprodane koncerte u Amsterdamu, Barceloni, Chorzowu, Dublinu, Gothenburgu, Londonu, Parizu, Nici, Sheffieldu i Zagrebu u Europi, te Bostonu, Chicagu, New Yorku i Torontu u Sjevernoj Americi.

Prodaja u Zagrebu srušila je sve rekorde sa 63.000 prodanih ulaznica u samo dva sata. Zbog toga su, obzirom na silne zahtjeve fanova, promoter turneje Live Nation Global Touring i Lupa promocija, a uz svesrdnu podršku Grada Zagreba, potvrdili još jedan, finalni koncert u Zagrebu u nedjelju 9. kolovoza 2009.

Pretprodaja za službeni Fun Club počinje u srijedu 1. travnja od 10 sati te završava 2.travnja u 17 sati. U redovnu prodaju ulaznice kreću u petak 3. travnja od 6 sati putem interneta, a od 9 sati i na svim prodajnim mjestima Ticketproa.

Reakcija publike bila je nevjerovatna a rekordi prodaje se nastavljaju rušiti. U Londonu, sa preko 6700 ulaznica prodanih u samo 60 sekundi, prodaja ulaznica za U2 360° turneju na Wembley stadionu rezultirala je najbrže prodavanim koncertom ikada u Ujedinjenom Kraljevstvu. U Dublinu na Croke Parku, 160.000 ulaznica za U2 360° Tour koncerte 24. i 25. srpnja rasprodali su se za samo 40 minuta što je rezultiralo trećim i posljednjim koncertom u tom gradu.

Prodaja u Gothenburgu i Amsterdamu bila je toliko brza da su dodatni koncerti najavljeni i rasprodani tek nekoliko sati nakon početka prodaje.

090331-u2-360tour-band-mProdaja u Zagrebu također je srušila sve rekorde kao i prošlotjedna prodaja prvog koncerta turneje U2 u Barceloni- koncert je rasprodan u samo 54 minute. Time je i u Španjolskoj U2 koncert postao najbrže prodavani koncert u povijesti pop glazbe te zemlje.

U Sjedinjenim Američkim Državama turneja započinje u Chicagu 12. rujna na Soldier Fieldu koji je bio odmah rasprodan kao i koncerti u Bostonu I New Yorku kojima su također dodani novi koncerti. U Torontu, reakcija na dolazak U2 bila je toliko snažna da su oba koncerta najavljena prije početka prodaje I isti su bili trenutno rasprodani.

U2 360° turneja je prva turneja ovog popularnog irskog benda nakon Vertigo turneje 2005/2006, a istu prati objava dvanaestog studijskog albuma ‘ No Line On The Horizon’ koji je debitirao kao broj jedan u preko 30 zemalja.

Detalji o datumima koncerata i informacijama o prodaji kao i virtualni model jedinstvene produkcije te plan sjedenja može se pronaći na internetskoj stranici U2.com.

Cijene ulaznica za koncert na maksimirskom stadionu kako slijedi:
• 250,00 kn sjeverna tribina (sjedenje)
• 500,00 kn travnjak (stajanje)
• 750,00 kn južna/ zapadna/ istočna tribina (sjedenje)
• 1000,00 kn zapadna/istočna tribina – bliže pozornici (sjedenje)
• 2000,00 kn VIP lože (sjedenje)
• 2000,00 kn Red zone- odmah do pozornice (stajanje)

Za vrijeme Fun Club pretprodaje, fanovi imaju pravo kupiti maksimalno 4 ulaznice . U redovnoj prodaji svatko ima pravo kupiti do 6 ulaznica u svim kategorijama. Red zone kategorija biti će puštena samo u redovnu prodaju.

U2 360° turneju sponzorira BlackBerry®, a producira Live Nation Global Touring u suradnji sa Lupa promocijom.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Centar svijeta

FOTO U Ludbregu održan Europski tjedan mobilnosti, Bilić: Cilj je da građani budu zadovoljni

Grad Ludbreg obilježio je Europski tjedan mobilnosti programom "Vratimo ulice ljudima". Svake godine, u razmaku od 16. do 22. rujna vodeća...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti