Veliki Partyloop spektakl zabavio više od tisuću posjetitelja na Šoderici

19:53h
0
Partylop Open Air // Foto: Arhiva

090628-partyloop-mVeliki Partyloop Open Air party privukao je više od tisuću posjetitelja na prostoru auto kampa na Šoderici od subote u podne do nedjeljnog prijepodneva.

Spektakl elektronske glazbe u potpunosti je opravdao najave i očekivanja, a u 24 sata nastupila su 24 DJ-a iz Koprivnice, Križevaca, Bjelovara, Zagreba, Pule, Novog Marofa i Slovenije.

Već dugo u sjeverozapadnoj Hrvatskoj čekamo pravi Open Air, i napokon smo ga dočekali, i to u spektakularnom izdanju. Odlična glazba i isto takva atmosfera omogućile su zabavu kakva se inače može doživjeti na velikim glazbenim festivalima na otvorenom.

Svi izvođači nastupiti su besplatno, podržavajući ideju okupljanja poklonika modernoga zvuka kao ‘odgovor’ sve prisutnijim ‘cajkama’. Brojni gosti iz Koprivnice i okolnih mjesta, ali i iz šire okolice, potvrdili su da i na ovim prostorima ima publike koju zanima urbana plesna glazba.

090628-partyloopchille-mI ulaz je bio besplatan, a cijene pića uglavnom prihvatljive. Jedina prijedba može se uputiti zbog nedostatka pojedinih napitaka kako se noć primilaca svom kraju.

Na partyju kojim je obilježena sedma godišnjica Partyloopa nastupili su DJ-i Seraphim Codex, Krnya, Chille jr, Stype Bones, Happy B, Zoranino, Sasha Schwere, Andy, Pazman, Permanent Gap, Joorant, Shipe, TG, Denko, Phoenix Klaundler, Sasha D, Tochko, Duly, Boris Pšeničnik, Zoran Chani, Miss Lina, Liquid9 i Viska te posebni gosti Woy-Khan na saksofonu i Goran Vdović na udaraljkama.

090628-partyloopkrnya-mParty je održan uz pomoć brojnih sponzora i pokrovitelja. Organizatori zahvaljuju svima, a posebno Gradu Koprivnici, koji je omogućio i besplatni autobusni prijevoz.

Kompletna foto galerija