14 C
Koprivnica
Nedjelja, 24. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Završile prijave za Girl Power Festival!! Ukupno 86 prijava iz 6 zemalja!
Z

Ne propustite

Završile su prijave za ovogodišnji Girl Power Festival koji će se u studenom održati u Koprivnici u organizacije udruge Mladi:Akcija:Kultura (M:A:K).

Na iznenađenje samih organizatora broj prijava premašio je sva očekivanja. Ukupno se za sudjelovanje prijavilo 86 autorica u kategorijama likovna umjetnost, fotografija, književnost i film. Ove godine, iako je pred nama tek drugo izdanje festivala, on će po svemu sudeći poprimiti i međunarodni karakter. Naime, osim umjetnica iz Hrvatske, za sudjelovanje na festivalu prijavile su se i one iz Italije, Češke, Slovenije, Bosne i Hercegovine te Srbije. Sada je na žiriju festivala težak zadatak izabrati autorice koje će sudjelovati na samom festivalu.

Službeni dio festivala održati će se u Domu mladih i mmc Kugla u Koprivnici i to 13. i 14.11., dok će cijeli mjesec studeni biti posvećen ženskom stvaralaštvu, te nuditi razne programe svojim sugrađanima kao što su koncerti, izložbe, večeri filma i poezije, performansi.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Strašno

Krade se na sve strane. U Koprivnici ukradena torba, a u Križevcima auto

Tijekom jučerašnjeg dana lopovi su imali pune ruke posla. Kako javlja policija, u Križevcima i Koprivnici zabilježene su dvije krađe. Prva...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti