66 najtraženijih imena u gradu

17:38h
0

Cijela priča vrti se oko  naše drage hraniteljice, a ja se sad uistinu pitam dal je to naša ili su neke usijane glave umislile da je to  njihova hraniteljica. Provlače se po novinama različite afere, svi mi te afere doživljavamo kad da netko uzima nešto kaj njemu nikako , ni po kojoj osnovi ne pripada.

Licitira se sa svakakvim imenima, uglavnom su sva imena poznata koprivničkoj javnosti i ta imena ne uživaju apsolutno nikakav ugled u gradu, već su  samo objekti sprdnje. Više puta te su osobe tražile povjerenje građana, a porazni rezultati  njihovih kandidatura izazivali su dodatni podsmjeh. Pojednostavljeno narod (puk ) ih ne šljivi ni pol posto.

 

Da sad priča ne krene u krivom smjeru , a uistinu ima materijala  da ih se popljuje na svakom koraku jer su to uistinu zaslužili.

Zato se vračam našim starim prodanim dušama , njih 66 koji su pristali da budu najveće izdajice Podravine. Oni su izdali i pronevjerili sve ono kaj su generacije stvarale i htjeli si prisvojiti nešto sveto. A svi mi dobro znamo kaj je istinskom podravcu sveto.

 

Jedan naš vođa je pričao o 200  obitelji kojima treba  podjeliti nacionalno blago i učiniti ih tajkunima, a danas su neki htjeli  našu hraniteljicu  podjeliti sa 66 obitelji.

 

Jedva čekam da se objavi  lista, da mali čovjek sazna tko su osobe kojima su jedine namjere bile da se  brzinski obogate na muci generacija poštenih radnika, a te iste radnike pretvore u svoje podanike i sluge. Neka se   danas svi zapitaju da li osobe s te liste  imaju pravo upravljati hraniteljicom jer njihovo upravljanje se može nazvati samo jednom riječju ,OTIMAČINA.

 

Zanima me i  tko će na izvornu listu biti naknadno ubačen ili skinut .Ubačena će biti ona imena koja moraju iskusiti kaj su to democije, a nažalost izostavit će se sva imena koja bi mogla naštetiti nekome tko misli da je do samog Boga .

A i tu sad postoji pitanje, DAL  IMA JOŠ TAJNI I DAL UOPĆE I POSTOJI NEŠTO GORE OD OVOG.

Jer ipak tu listu prvo treba vidjeti politika, a ne mogu baš svi s liste biti žrtveni jarci. Njih nekoliko će, primjera radi,  biti sankcionirani, ali ostatak ekipe  biti će moralne  nakaze s hrpom novaca na stranim bankovnim računima. I zato im ovim putem  predlažem da se odsele negdje daleko da ne siju to sjeme zla među poštenim podravcima.

 

Sretan put.

 

 

 

 

 

Ja

čitam...