16.2 C
Koprivnica
Subota, 3. lipnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

KAKO SRUŠITI MRŠIĆA?
K

Ne propustite

 

                                      

 

 

Glavna tema i cilj oporbenih stranaka u našem gradu,ali ipak preteško gradivo za sve njih.

Ekipa je prekasno i užasno loše krenula s pripremama za lokalne izbore.

Upravo kao da se skupila skupina kokošara pa se sjetila ukrasti auto,ali za to nema adekvatni alat i lika koji se kuži u to.Nažalost koliko ja mogu sa svojeg malograđanskog stajališta primijetiti, izbor oporbe za gradonačelnika im baš nije nekaj,a to kaj se Stanko pravi važan kak je on veliki gospodarstvenik to svatko pa i laik poput mene može komentirati sa podsmijehom.Lako je biti uspješan u firmi koja se bavi proizvodnjom lijekova .Koja to firma koja proizvodi lijekove nije uspješna i na kraju krajeva pa nisi ti Stanko stvoril Belupo!!!???

Za mene je uspješan gospodarstvenim osoba koja je sama stvorila firmu, a ne se ovak kititi sa tuđim perjem.Toliko o tome.

Opće je poznata stvar da oporba u svojim redovima ima ljude koji su jedva završili osnovnu školu,radili su kao portiri ,a sad su visoko pozicionirani u njihovim redovima i završavaju čudne i brzopotezne fakultete tako da je sigurno da Mrleta nećete srušiti.

Da bi njega srušili trebali ste se početi davno pripremati i odabrati mlađu osobu,a ne nekakvog ishlapljenog starca .Jasno je da je ljudima pun kufer političara koji presvlače

Kapute i u bivšoj su državi bili ulizice i poltroni komunjarama!

Sljedeći put kad krenu birat kandidata  za bilo koju funkciju savjetujem oporbi da se mani kokošara,staraca,portira jer ovako su već unaprijed popušili!

Najsmješnije od svega je to što podcjenjuju Mrleta koji je ,hvala bogu premazan svim mastima i kak ga god baciš uvijek se dočeka na noge.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

JUBILEJ

FOTO/VIDEO Dobrovoljno vatrogasno društvo Budrovac svečano proslavilo 90. obljetnicu djelovanja

Dobrovoljno vatrogasno društvo iz đurđevačkog prigradskog naselja Budrovac proslavilo je 90. obljetnicu djelovanja. U sklopu proslave upriličen je i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti