KULTURNI LOPOVI

06:28h
0

Nisam dugo nikaj napisal jer sam imal pametnijeg posla(pilil sam drva)nego da tu raspravljam s pojedinim likovima koji misle za sebe da su bogom dani.


Nakon izbijanja afere”spice”glasovi lajavaca su se naglo utišali i uglavnom ih nije bilo ni u blogovima niti u komentarima iz vrlo jednostavnog razloga,a to je da su pognuli glave jer su ostali bez teksta nakon što su vidjeli što ekipa oko njih radi.

Sad bi ti lajavci kulturno razgovarali na internetu nakon što su njihovi stranački prijatelji ukrali pola milijarde kuna.Kulturna rasprava?S kim?

Kulturno je krasti,ali nije kuturno psovati i j…ti mamicu lopovima!Njima bi trebalo tepati i dati i im packice po prstima kao maloj dječici.

Ljudi žive na rubu egzistencije,a kuturni intelektualci-lopovi trpaju lovu na račune u inozemstvu.

Nema više kulturnih razgovora s lopovima,sa vama se jedino mogu kulturno razgovarati inspektori na policiji dok vas privode zbog lopovluka…

Apele si možete nabiti u guzicu jer uvijek će postojati način da lopove i smradove možemo kvalitetno popljuvati,a to što se pojedinci cmizdre je nebitno jer internet nije državni medij kojeg drže pod kontrolom.

Cmizdravopičastom hadezeovcu puručujem nek me slobodno prijavi na policiju pa ću ja biti drugi Hrvatski bloger kojeg pokušavaju strpati u zatvor,a kc net će odmah imati više posjeta i bolji marketing….

 

čitam...