Luknja na luknji, pa kaj ne je na mojoj zemli

20:08h
0

Ovo posvečujem našoj gradskoj službi koja daje dozvole za postavljanje raznih šatora na Zrinskom trgu i trgu J. Bana Jelačića.
Najprije da razjasnimo nisam protiv događaja kojih fala bogu ima dosta u Koprivnici i tu čestitam svim organizatorima ali me mući šteta koja je posljedica bušenja naših trgova. Svjedoci smo bili u četvrtak i petak 24. i 25. rujna 2009. jednog ljepog zdanja koje je postavljeno od uhodane ekipe. Postavili su 2 velika šatora u kojima se u subotu održavao veliki sajam i svaka čast bilo je super, 
ALI,
Pitam ja vas gospodo iz uprave grada zašto se to nije održalo na sajmišnom prostoru gdje nebi bilo nikakvih šteta koje čemo vidjeti tek u prolječe. Ako je problem u struji nije istina Elektra ako oče zaraditi novac neka i postavi ako treba i transformator na sajmištu, to je u njihovom interesu jer samo imaju zaradu.
Pitate se o čemu ja to trbunjam, pa evo vam pitanje. Ako ste neki imalo građevinci, a morali bi biti jer radite na takvim poslovima, moralo bi vam biti poznato da ako se rupa izbuši u asvaltu – betonu ili nekom drugom tvrdom materijalu koji je postavljen kao prostor po kojem se hoda da će u te rupe padati kiša ili će ući voda od perača ulica i zimi se u tim rupama stvara led koji razara i diže asvalt na našem trgu. 
Pitam vas dali u ovo vrijeme kad novaca jednostavno nema za krpanje, zašto se u te rupe nisu odmah popunile sa vručim katranom kako bi u prolječe izbjegli ono što će se desiti. 
Poštovani kolege nebih se htio mješati u vaš posao ali i ja odvajam za asvalt i mnoge druge aktivnosti u gradu od svoje plače, te vas molim ljepo dajte ubuduće takve ceremonije koje su poželjne ovom gradu uputite na mjesto gdje mogu bušiti rupe u zemlji i imaju veliki prostor za postavljanje svakojakih šatora. Nemojmo uništavati ono što smo izgradili već gradimo dalje za budučnost.  
Lepi pozdrav od Gradskog deteta i budite sigurni stalno vam pušem u vrat, naravno dobronamjerno.