OPREZ PREVARA!!!!JAGODE PENJAČICE

23:00h
0

Ovih dana putem oglasa(24sata) nudi se prodaja sadnica jagoda koje se »penju prema nebu«, pa su valjda zato i nazvane »Mont Everest«
Oglasi u dnevnim novinama rastegnuti na cijelim stranicama mame građane primamljivim naslovima, pa ne čudi što mnogi nasjedaju, a kad shvate da su prevareni, u pravilu biva kasno. Ovih dana putem oglasa nudi se prodaja sadnica jagoda koje se »penju prema nebu«, pa su valjda zato i nazvane »Mont Everest«.
Biljke daju plod tijekom cijele godine i to ne bilo kakav, već krupan, sladak, otporan na sve uvjete… Tako barem piše u popratnom tekstu oglasa. Cijena zanemariva za takvu penjačicu. Jedna sadnica 12,95 kuna, odnosno jedan komplet od najmanje pet sadnica košta 99 kuna plus troškovi pakiranja i poštarine, čije koštanje nije navedeno.
U bonu za narudžbu tih čudnovatih sadnica jagoda navedena je adresa tvrtke Vita Natura d.o.o., a bon se treba poslati na poštanski pretinac 108 Šibenik. Svi oni koji imaju dodatno pitanje pa pokušaju nazvati nekoga iz navedene tvrtke, u službi informacija 988 dobiju broj jedne šibenske ljekarne koja ima dosta sličan naziv, što njenoj vlasnici Ankici Bekavac predstavlja veliki problem jer s distribucijom i prodajom jagoda nema baš ništa.
Bekavac nije imala ništa ni s prodajom čudotvornih narukvica zbog kojih su je prije dvije godine zvali prevareni građani iz cijele Hrvatske.