14.6 C
Koprivnica
Subota, 23. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

OPREZ PREVARA!!!!JAGODE PENJAČICE
O

Ne propustite

Ovih dana putem oglasa(24sata) nudi se prodaja sadnica jagoda koje se »penju prema nebu«, pa su valjda zato i nazvane »Mont Everest«
Oglasi u dnevnim novinama rastegnuti na cijelim stranicama mame građane primamljivim naslovima, pa ne čudi što mnogi nasjedaju, a kad shvate da su prevareni, u pravilu biva kasno. Ovih dana putem oglasa nudi se prodaja sadnica jagoda koje se »penju prema nebu«, pa su valjda zato i nazvane »Mont Everest«.
Biljke daju plod tijekom cijele godine i to ne bilo kakav, već krupan, sladak, otporan na sve uvjete… Tako barem piše u popratnom tekstu oglasa. Cijena zanemariva za takvu penjačicu. Jedna sadnica 12,95 kuna, odnosno jedan komplet od najmanje pet sadnica košta 99 kuna plus troškovi pakiranja i poštarine, čije koštanje nije navedeno.
U bonu za narudžbu tih čudnovatih sadnica jagoda navedena je adresa tvrtke Vita Natura d.o.o., a bon se treba poslati na poštanski pretinac 108 Šibenik. Svi oni koji imaju dodatno pitanje pa pokušaju nazvati nekoga iz navedene tvrtke, u službi informacija 988 dobiju broj jedne šibenske ljekarne koja ima dosta sličan naziv, što njenoj vlasnici Ankici Bekavac predstavlja veliki problem jer s distribucijom i prodajom jagoda nema baš ništa.
Bekavac nije imala ništa ni s prodajom čudotvornih narukvica zbog kojih su je prije dvije godine zvali prevareni građani iz cijele Hrvatske.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

regionalna zvijezda

VELIKI SPEKTAKL U Koprivnicu dolazi Stari lav, miljenik žena Željko Samardžić, ne propustite njegove vječne hitove!

Veliki spektakl starog lava očekuje vas u Koprivnici u subotu, 9. prosinca, u dvorani Srednje škole. Prvi puta u Koprivnicu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti