12.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 5. listopada 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Raskršće strave i užasa
R

Ne propustite

Raskršće strave i užasa,najcnja točka u prometu naše Koprivnice i to već godinama,jasno vam je svima to je raskršće Starogradske i zaobilaznice!!

Pitam se koliko se još nesreća mora dogoditi da bi konačno nešto poduzeli u svezi glede toga.Koliko još života mora pasti da bi se županija i grad mogli dogovoriti tko će postaviti semafore.

Problem je dakle u tome što su to ceste koje spadaju pod županiju pa zbog toga Mrle neće nikaj napraviti tako da si ovi iz županije nebi prisvojili zasluge  za to.Ljudi ginu,a cijeli je problem u tome tko će platiti semafore?

Danas,16.04.2007  oko 14:40 opet nesreća !

Prolazim i vidim uplakanu ženu svu izvan sebe,policajac joj nosi bebu u sjedalici,oko petnaest metara dalje je bicikl,a tu negdje i djećje patike.

Puše jugo i svi su živčani ko psi,a takvi nebi smjeli za volan.Policajac mi daje znak da krenem,ali kreten u Komingovom kamionu mi presjeca put pa evo skoro još jedne nesreće.Nemogu vjerovat u to,ni ja ni policajac no takva je gužva na raskršću da ga pušta nek ide!

Političari nek vas je sramota,prestanite srati i prepucavati se preko ljudskih života i riješite najcniju točku u prometu jer možda ćete baš vi ili vaše dijete ostaviti tamo svoj život!!!!!! 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

RAZGOVOR

Osebujna Vlasta Delimar priprema performans u centru Koprivnice: Šok se događa u tuđim glavama, meni je prirodno raditi gola, a kada umrem, želim postati...

Umjetnica Vlasta Delimar za petak 6. listopada s početkom u 10 sati najavila je svoj novi performans na Zrinskom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti