Traktorijada

20:02h
0

Ne ispuni li Vlada obećanje dano seljacima prosvjednicima, HSS će napustiti koaliciju. Kao stranka preko ministra poljoprivrede nisu sudjelovali u pregovorima s prosvjednicima, jer i dalje tvrde da novac koji je obećala Vlada u kriznoj godini ne mogu naći.

Predsjednik seljačkog saveza Željko Mavrović otvoreno je prozvao Vladu i organizatore prosvjeda za namjerno manipuliranje seljacima. ‘Oni koji su se predstavljali kao siroti poljoprivrednici zadnjih su godina dobili nekoliko milijuna kuna poticaja. To nisu firme s desecima zaposlenih, već obiteljska gospodarstva s dvoje troje zaposlenih’, rekao je Željko Mavrović, predsjednik Hrvatskog seljačkog saveza te dodao: ‘Oni su u nekakvim majčicama poluobrijani i krezubi došli prikazati sebe kao siroti poljoprivrednici koji zastupaju ostale sirote poljoprivrednike. Došli su na traktorima koji vrijede stotine tisuća eura, a  pola ih je platilo ministarstvo poljoprivrede‘, rekao je Željko Mavrović.

‘Ako netko ne želi razgovarati, ja ne znam jesu li mu ciljevi da ostvari neka prava ili ima druge ciljeve’, rekao je Božidar Pankretić, ministar poljoprivrede. ‘Bit ću zajedno s Mavrovićem na prvom traktoru na nekom idućem prosvjedu. Ako je stvar organizacije prosvjeda onda i ja to jako dobro znam raditi’, rekao je Josip Friščić, predsjednik HSS-a.

Ma Joža moj,je li to moguće???????????!!!!!!!

čitam...