11.8 C
Koprivnica
Četvrtak, 5. listopada 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Baby fitness na koprivničkim bazenima
B

Ne propustite

Povodom svjetskog dana Unicef-a gradski bazeni Cerine predstavit će se s programom kojeg rade u suradnji s UNICEF-om – besplatan tečaj za roditelje djece do godinu dana starosti pod nazivom Baby Fitness radionice. Tečaj će se održati u četvrtak, 11. prosinca s početkom u 16 sati (bebe od 2-4 mjeseca) i 17 sati (bebe od 4-8 mjeseci), u fitness dvorani Gradskih bazena Cerine.

Baby Fitness radionice pružaju roditeljima savjete o psihomotoričkom razvoju djeteta, praktične vježbe za razvoj motorike i međusobne komunikacije, savjete o tome kako prepoznati djetetove signale te priliku da popričaju sa stručnjacima o dilemama u zdravlju svoga djeteta. U ovoj radionici ukratko će biti prikazano što je sve napravljeno u protekloj godini te će biti najavljen program za iduću godinu. Teme radionica bile su: kolike (dojenački grčevi), razvoj motorike, razvoj djeteta u prvoj godini života, svaka radionica imala je i praktični dio gdje se radilo sa djecom ili masaže ili gimnastika.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

RAZGOVOR

Osebujna Vlasta Delimar priprema performans u centru Koprivnice: Šok se događa u tuđim glavama, meni je prirodno raditi gola, a kada umrem, želim postati...

Umjetnica Vlasta Delimar za petak 6. listopada s početkom u 10 sati najavila je svoj novi performans na Zrinskom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti