Farmaceuti će trenirati tri puta na dan, priključio se Celiščak

12:01h
0
Prvi trening na pomoćnom terenu Gradskog stadiona u Koprivnici, u prvom planu Enes Novinić, Mladen Frančić, Tomislav Pelin i Vedran Medenjak // Foto: Koprivnica.net

U utorak prije podne počele su zimske pripreme Slavena Belupa. Igrače je na sastanku uoči prvog treninga pozdravio predsjednik Stanislav Biondić, a direktor Zvonimir Šimunović najavio je da će im do odlaska na pripreme u Rovinj 15. siječnja biti isplaćeni dugovi.


Nakon uvodnog obraćanja čelnika trener Mladen Frančić igračima je iza zatvorenih vrata iznio plan priprema.

U Koprivnici će se trenirati tri puta na dan, koristit će se i teretana Fitness centra Cerine, a klub je iz Njemačke nabavio i DVD-e s prezentacijama „tiki-take” koju će Frančić nastojati primijeniti na proljeće.

Vedran Celiščak vratio se u Slaven Belupo nakon 15 godina // Foto: Koprivnica.netJedino novo ime u odnosu na jesenski dio sezone je Vedran Celiščak, lijevi bočni koji je došao iz Croatije iz Grabrovnice. Neslužbeno se spominjao Robert Lisjak kao treći vratar, s njim se pregovara, ali se zasad nije priključio, već s momčadi radi vratar Koprivnice Antun Marković.

Nije bilo Brazilca Edsona koji će se priključiti kroz dan-dva, a u odnosu na jesen izostali su i otpisani Posinković te Geng i Haračić koji će otići na posudbu, navodno obojica u Koprivnicu.

Zanimljivo je da se, suprotno dosadašnjoj praksi, na početku priprema Slavena nije pojavio niti jedan od igrača Koprivnice, osim vratara Markovića.

Iz kluba zasad nisu objavili termine prijateljskih utakmica u pripremnom razdoblju.

čitam...