Farmaceuti odmah krenuli žestoko, vratar Kardum pao u nesvijest nakon sudara s Grgićem

12:51h
0
Prvi trening Slavena Belupa na koprivničkom stadionu // Foto: Koprivnica.net

Već na prvom treningu Slavena Belupa u novoj godini bilo je vrlo žestoko. U jednom duelu kapetan Mato Grgić naletio je na vratara Ivana Karduma, koji je pao u nesvijest i ostao ležati na terenu s pomoćnom travom Gradskog stadiona.

Odmah je reagirao klupski fizioterapeut Darjan Tomašić, a pozvana je i hitna pomoć koja je stigla u kratkom roku. Na sreću, Kardum je ubrzo došao k svijesti pa nije bilo potrebe za odlaskom u bolnicu, no dobio je poštedu dok mu se stanje ne stabilizira.

Igrače je prije prvog treninga pozdravio zamjenik predsjednika Slavena Belupa i koprivnički dogradonačelnik Mišel Jakšić, a plan priprema predstavio im je trener Ante Čačić. Njemu će u radu i dalje pomagati Goran Mikolaj i Branko Bali kao trener vratara, dok je kondicijski trener Filip Rak.

Nova lica na pripremama su napadač Petar Mišić (posudba iz Lokomotive) i stoper Špiro Peričić (igrao u Dugopolju, prošao Hajdukovu školu), a naknadno će se priključiti Edson i Marko Mirić. Iz Koprivnice su stigli veznjak David Arap i napadač Marko Ujlaki, a iz juniora lijevi bočni Marko Martinaga.

Pripreme će se obaviti u Malom Lošinju (9. – 15. I.) i Medulinu (18. – 25. I.), gdje će Slaven Belupo igrati na Arena kupu, u skupini s OFK Beogradom (19. I.) i zagrebačkom Lokomotivom (21. I.).

POPIS IGRAČA NA PRIPREMAMA

VRATARI: Ivan Kardum, Dominik Picak, Antun Marković

OBRANA: Mato Grgić, Ivan Fuštar, Edson da Silva, Dario Melnjak, Vedran Purić, Stjepan Geng, Špiro Peričić, Marko Martinaga

VEZA: Petar Brlek, Goran Paracki, Ljuban Crepulja, Ivan Parlov, Filip Ozobić, Mario Gregurina, Hrvoje Barišić, Nikola Jambor, David Arap

NAPAD: Mateas Delić, Davor Vugrinec, Danijel Cesarec, Marko Mirić, Marko Ujlaki, Petar Mišić

{vsig}sport/nogomet/01-2015/slaven-pripreme{/vsig}