povratnik u koprivnicu

Farmaceuti u svoje redove doveli novo pojačanje, stigao Josip Brezovec iz moldavskog Sheriffa

Osim za Varteks, u kojem je prošao nogometnu školu od prvoligaških klubova, još je igrao za Dinamo koji ga je 2011. godine ustupio Slaven Belupu, talijansku Speziju i moldavski Sheriff, stoji na službenim stranicama kluba.

10:59h
0
Strijelac Josip Brezovec

Slaven Belupo danas je potpisao novog starog igrača, stigao je Josip Brezovec. Brezovec je već igrao u jednom navratu za Farmaceute, a bio je jedan od istaknutijih igrača te je ostvario transfer u Rijeku. Zaigrao je za talijansku Speziu te moldavski Sheriff s kojim je osvojio razne trofeje i prvenstva.

Veznjak kojeg krasi snažan udarac i velika borbenost sigurno će biti sjajan dodatak Ivkovićevoj momčadi, a dolazi upravo na poziciju koju je Ivković tražio, u vezu. Sam transfer potvrđen je na službenim stranicama kluba.

– Danas je sa Slaven Belupom dvogodišnji ugovor potpisao Josip Brezovec koji je svojedobno također igrao za naš klub, pružao zapažene igre i bio jedan od njegovih najboljih igrača. Osim za Varteks, u kojem je prošao nogometnu školu od prvoligaških klubova, još je igrao za Dinamo koji ga je 2011. godine ustupio Slaven Belupu, talijansku Speziju i moldavski Sheriff – stoji na službenim stranicama kluba.

Foto: Slaven Belupo

Foto: Slaven Belupo
Loading...