prva hnl

Farmaceuti sutra gostuju kod Lokomotive, Sertić i Glavičić žele nastaviti niz pozitivnih rezultata

Sertić u sutrašnjem susretu neće moći računati na kapetana Mateasa Delića koji ima tri žuta kartona te na Tomislava Božića i Miloša Radivojevića koji su još uvijek ozlijeđeni.

11:18h
0

Poraz, poraz, poraz, pobjeda, pobjeda, remi. Tako izgleda ‘krvna slika’ Slaven Belupa ove sezone. U šest kola upisali su sve moguće rezultate, a sada slijedi gostovanje kod Lokomotive. Sertićeva momčad u petak će gostovati u Kranjčevićevoj kod Lokosa koje vodi Goran Tomić. Početak je u 20 sati.


– Lokomotiva je u prvenstvo krenula sa gotovo istim rasporedom kao i mi, imaju i slične rezultate. U pozitivnom ozračju dočekujemo ovu utakmicu, nadamo se dobroj utakmici, nadamo se bodovima. Svjesni smo što ova utakmica nosi i ne odustajemo od ciljeva koje smo si zacrtali – jasan je bio trener Farmaceuta.

Sertić u sutrašnjem susretu neće moći računati na kapetana Mateasa Delića koji ima tri žuta kartona te na Tomislava Božića i Miloša Radivojevića koji su još uvijek ozlijeđeni. Upitan za utakmicu s Lokomotivom je i Vinko Međimorec. S druge strane, Lokomotiva je s Budimirom dobila dimenziju više, a zbog kartona neće biti Uzunija.

Nemanja Glavičić, igrač pristigao ovog ljeta u svlačionicu Slaven Belupa kazao je kako su svjesni da je ispred njih jedna teška i zahtjevna utakmica. Također, Lokomotiva ima svoju kvalitetu, te je istaknuo kako je Slaven na dobromputu da nastavi pozitivan niz rezultata.

 

 

čitam...