Farmaceuti traže zamjenu za Batarela i Raka

21:41h
0
Nikola Rak na utakmici s Athletic Bilbaom u Koprivnici // Foto: Koprivnica.net

Uoči blagdana javnosti se obratio tehnički direktor Slavena Belupa Robert Kerovec.

Konstatirao je kako je klub zbog smanjenja proračuna ove sezone pružio priliku mladim igračima, a ostvarene rezultate smatra „dosta dobrima” s obzirom na tešku financijsku situaciju.

– Klubovi koji imaju znatno veće proračune od nas nisu daleko ispred nas na tablici – rekao je Kerovec.

Interes postoji za Kokalovića i Grgića, službenih ponuda još nema. Nakon Bubnjića koji je svojim transferom u Udinese „spasio” aktualnu sezonu, u Slavenu smatraju da bi bilo dobro prodati još kojeg igrača. No, dok bi čelnici rado plasirali starije, drugi klubovi žele one mlađe.

Robert Kerovec– Šteta je prodavati igrače u bescjenje, za 200 ili 300 tisuća eura, kad će svaki mlađi igrač za dvije godine vrijediti pet puta više ako odigra sezonu ili dvije kao standardni član prve postave – mišljenja je Kerovec.

Otkrio je i da će Slaven Belupo ove zime osim napadača pokušati dovesti i jednog provjerenog veznog igrača.

Naime, Ante Batarelo će se malo dulje oporavljati od operacije koljena i u pogon će se uključiti tek sredinom ožujka, a oporavak Nikole Raka se očekuje, no nitko ne može jamčiti da će on doista moći krenuti s punim treningom 7. siječnja.

Zato u Slavenu ništa ne žele prepustiti slučaju, naglasak je na polufinalu Kupa s Hajdukom, trofej je veliki mamac. Jasno, ni prvenstvena utrka za europske pozicije nije beznačajna…