PRVA ŽNL

Fenjeraš Kalinovac kreće s pripremama, u svlačionicu stižu nova imena, Kraljević: Siguran sam da ćemo osigurati opstanak

Dogovorene su prijateljske utakmice s Dravom iz Novigrada Podravskog, Kloštrom Podravskim, Ždalom iz Prekodravca, Mičetincem i Prugovcem.

16:30h
0
Nk Tomislav - Nk Kalinovac
Foto: Ivan Brkić

Nogometaši Kalinovca neće po dobrome pamtiti jesenski dio Prve ŽNL. U 13 odigranih kola upisali su jednu pobjedu, tri neriješena rezultata i devet poraza što ih je postavilo na posljednje mjesto sa šest bodova, odnosno jednim manje od Sloge iz Koprivničkog Ivanca.


– Nisam očekivao više. Kakve su financije bile, takva sam očekivanja imao. Ne možeš nešto napraviti ako nemaš čime – započinje Kruno Kraljević, predsjednik Kalinovca.

Postigli su devet i primili 39 pogodaka, no Kraljević je relativno zadovoljan pristupom igrača koji su nerijetko bili ozlijeđeni te sveukupno nedovoljno pripremljeni.

– Nismo imali niti preveliku kvalitetu, no sada će biti bolje – najavljuje kalinovački alfa i omega. Naime, županijski prvoligaš pripreme će nastaviti danas s nekolicinom prinova unutar svlačionice.

– Očekujem četiri ili pet igrača, no ništa još nije točno definirano. Potrebni su igrači u obrani, sredini i napadu. Dakle, manje-više na svim pozicijama – tvrdi Kraljević, dodajući kako postoje naznake i da će neki igrači napustiti klub te kaže da će mu na raspolaganju biti 20 igrača.

Dogovorene su prijateljske utakmice s Dravom iz Novigrada Podravskog, Kloštrom Podravskim, Ždalom iz Prekodravca, Mičetincem i Prugovcem.

Na proljeće očekujem opstanak u ligi. Siguran sam da ćemo uspjeti – zaključio je Kraljević.

U prvom proljetnom kolu Kalinovac kod kuće dočekuje drnjanski Tomislav, drugoplasiranu momčad prvenstva.

 

čitam...